Det med småt

 

Den korte version er: Tænk dig om og brug din sunde fornuft.

Den lidt længere version er:

Indholdet på denne hjemmeside skal betragtes som hjælp til selvhjælp. Tag det med dig, du synes du kan bruge. Lad det være, du ikke synes om. Brug i alle tilfælde din almindelig sunde fornuft, når du arbejder med de enkelte metoder og modeller.

Hjemmesiden kan ikke erstatte sundhedsfagligt personale og de angivne værktøjer til selvhjælp kan ikke betragtes som erstatning for medicinering. Metoderne kan ikke betragtes som erstatning for søgning af kvalificeret hjælp i den virkelige verden.

For medlemssektion, fora og debatindlæg gælder, at den enkelte bidragyder står til eget ansvar for, hvad der ytres. Livsdesigner kan ikke drages til ansvar for udtalelser fra disse eller på nogen måde drages til ansvar for brug af råd fra disse eller for eventuelle følgevirkninger heraf.

Lider du af psykiske lidelse, er traumatiseret, er diagnosticeret med svære adfærdsdiagnoser eller på anden måde psykisk sårbar, kan du med fordel arbejde sammen med en fortrolig partner, der kan støtte dig i din proces.


Manden bag Livsdesigner

Steen Andersen

Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

Find flere kontaktinfo her.

Kursus på mail: De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

Tilmeld dig her.