Det med småt

 

Den korte version er: Tænk dig om og brug din sunde fornuft.

Den lidt længere version er:

Indholdet på denne hjemmeside skal betragtes som hjælp til selvhjælp. Tag det med dig, du synes du kan bruge. Lad det være, du ikke synes om. Brug i alle tilfælde din almindelig sunde fornuft, når du arbejder med de enkelte metoder og modeller.

Hjemmesiden kan ikke erstatte sundhedsfagligt personale og de angivne værktøjer til selvhjælp kan ikke betragtes som erstatning for medicinering. Metoderne kan ikke betragtes som erstatning for søgning af kvalificeret hjælp i den virkelige verden.

For medlemssektion, fora og debatindlæg gælder, at den enkelte bidragyder står til eget ansvar for, hvad der ytres. Livsdesigner kan ikke drages til ansvar for udtalelser fra disse eller på nogen måde drages til ansvar for brug af råd fra disse eller for eventuelle følgevirkninger heraf.

Lider du af psykiske lidelse, er traumatiseret, er diagnosticeret med svære adfærdsdiagnoser eller på anden måde psykisk sårbar, kan du med fordel arbejde sammen med en fortrolig partner, der kan støtte dig i din proces.


De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du modtager mails med informationer og opgaver, der kan styrke dig i at opnå den succes, du ønsker.

Info og tilmelding.

Kontaktinfo

Steen Andersen

Mail: eller mobil: 2679 4222.

Hvem er Steen Andersen?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Find flere kontaktinfo her.