Steen Andersen

Livsdesigner, motivationsterapeut, stresscoach, mentor 

I 2011 blev jeg sygemeldt på grund af stress. En arbejdstid på op til 80 timer om ugen gennem et par år udløste dette. Sygemelding varede 12 måneder, hvorefter jeg langsomt kom tilbage i job igen. Siden min tilbagevenden til job i 2012 har jeg arbejdet som mentor med vejledning og coaching af mennesker med stress og stressrelaterede udfordringer samt diagnoser som Aspergers, ADHD, ADD, angst, PTSD og forskellige varianter og grader af personlighedsforstyrrelser.

De erfaringer jeg har samlet gennem dette er dem jeg giver dig indblik i gennem denne side og i den måde jeg arbejder på gennem min formidling.

Der er meget mere i at håndtere en stress, end bare lige at fikse de aktuelle problemer. Min sygemelding med stress har ført mig ud på en omfattende og meget berigende vej, hvor jeg har lært utrolig meget om mig selv og er blevet skarp på, hvad jeg vil, hvad jeg ikke vil og hvordan jeg følger disse retninger i mit praktiske liv. Hvad jeg har kigget på efterfølgende er blandt andet mit selvværd, min stolthed og min tilpasningsevne. Jeg har set på ADHD og PSTD og hvordan disse aspekter ikke bare er en del af mit liv men en del af alles liv.

Min tærskel for, hvornår jeg stopper med mit daglige arbejde er ændret efter min egen sygemelding, så jeg i dag ikke presser mig selv ud i stress igen. Efter mit stressforløb er jeg blevet uddannet som terapeut, mentor og stresscoach. Sammen med mine øvrige uddannelser indenfor behandling, meditation og afslapning ligger min ballast for at kunne hjælpe dig derfor på det absolut bedste sted.

De vigtigste uddannelser og kurser

  • Personlig træning og udvikling, Anders Hansen, Las Vegas
  • Stressmentor og Stresscoach, Stressacademy i Århus
  • Spirituel efteruddannelse ved AFC, Arthur Finlay College i Stansted, England
  • EP Coach og Terapeut, Life Academy i Århus
  • Clairvoyant Vejleder, ETTF i Kolding
  • Tankefelt Terapeut, TFT:DANMARK
  • Grunduddannelse i Meta Medicin, IMMA Association
  • Deltagelse i Stress/Coach forløb under Hedensted Kommune
  • Svagstrømsingeniør fra Odense Teknikum

De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du modtager mails med informationer og opgaver, der kan styrke dig i at opnå den succes, du ønsker.

Info og tilmelding.

Kontaktinfo

Steen Andersen

Mail: eller mobil: 2679 4222.

Hvem er Steen Andersen?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Find flere kontaktinfo her.