Steen Andersen

– fra indadvendt og socialt tilbagetrukket nørd til udadvendt og hjertevarm rebel.

Min barndom – oplevelse som svigtet barn

Når jeg ser tilbage på min barndom, så har jeg oplevet min barndom på samme måde, som hvis jeg var blevet svigtet som barn. Det er jeg ikke. Jeg havde en tryg og normal opvækst, når vi kigger udefra. Set med de barneøjne, som jeg gik med, manglede jeg min far, da jeg havde brug for ham. Ikke, fordi han ikke var der. Det var, fordi han arbejdede meget, og derfor var han der ikke. Jeg har heller ikke oplevet at få den kærlighed fra min mor, som jeg havde brug for. Ikke, fordi hun ikke forsøgte. Det var, fordi hun ikke var i stand til at give mere, end hun gjorde. Disse to oplevede mangler var med til at gøre mig til en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng.

Min ungdom – enspænder, nørd, duks og pleaser

I skolen var jeg enspænderen, nørden og duksen. Ham der gik for sig selv og ikke ville have eller lave ballade, og jeg lavede ALTID mine lektier. Jeg holdt mig for mig selv og havde kun meget få kammerater. Min hjerne var blevet meget kassetænkende, og jeg havde brug for struktur. Enkelte gange er jeg blevet kaldt kontrollerende, hvor det i realiteten var behov for struktur, som var hovedelementet. Naturligt valgte jeg en teknisk uddannelse og efterfølgende, at jeg ville læse til ingeniør.

Jeg valgte altid den sikre vej og var meget autoritetstro. Det gav mig en meget stiv tilgang til verden, hvor jeg altid forsøgte at tilfredsstille de ønsker, som jeg troede, at andre havde til mig. Jeg ville ikke være den, som andre kunne pege fingre ad og sige om, at jeg havde fejlet. Stræber og pligtopfyldende er nok gode ord at sætte på. Pleaser, er nok også et betegnende ord.

Mit voksenliv –  transformation til udadvendt og selvsikker

Uh, hvor er der sket ændringer. I dag er jeg åben, udadvendt og har meget lidt autoritetstro. Jeg er blevet en hjertevarm rebel, der tør sige min mening og tør have min egen tro. Mit liv har inkluderet mange omrokkeringer inde i mig, og jeg har fået ryddet op i mange fordomme og utilsigtede handlemønstre. Samtidig har jeg fået ændret min naive barnetro på en afstraffende Gud til en tro på ubetinget kærlighed og at vi alle er tilgivet på forhånd, set fra det guddommelige perspektiv. Det betyder ikke, at vi kan opføre os, som vi har lyst, for den fysiske verden har ikke samme grad af tilgivelse, og det er trods alt den verden, som vi alle lever i.

Min spirituelle udvikling – at finde indre fred

Jeg har hele mit liv troet på en kraft, som er større end os. Min barnetro og min opvækst gjorde, at troen var på en overvågende og straffende Gud. Denne tro er heldigvis ændret til fordel for troen på en bagvedliggende kraft, som vi alle hviler i, som vi alle kan læne os op ad, og som vi alle har den fulde tilgivelse fra.

Min spirituelle rejse og rejsen i at manifestere har åbnet mine øjne for, at det ikke er rigdom og et luksuriøst liv, som skal stå øverst på ønskesedlen. Indre fred er en langt vigtigere parameter at arbejde med, og det at kunne hjælpe andre til at nå deres proces. Penge er et hjælpemiddel, som er ekstremt dejlige at have med, så længe de ikke bliver en belastning og skaber frygt for at miste dem.

Nogle af mine livsprocesser – en rejse i erkendelser

I 2011 blev jeg sygemeldt på grund af stress. En arbejdstid på op til 80 timer om ugen gennem et par år udløste en markant stress. Sygemeldingen varede i 12 måneder, hvorefter jeg langsomt kom tilbage i job igen. Jeg valgte ikke at afhente de antidepressiva på apoteket, som lægen havde udskrevet til mig. I stedet for valgte jeg at rydde op i mig selv og i det, som inde i mig var årsagen til mine mange arbejdstimer og de høje krav, som jeg lagde på mig selv.

Siden min tilbagevenden til job i 2012 har jeg arbejdet som mentor med vejledning og coaching af mennesker med stress og stressrelaterede udfordringer samt diagnoser som depression, Aspergers, ADHD, ADD, angst, PTSD og forskellige varianter og grader af personlighedsforstyrrelser.

De erfaringer som jeg har samlet gennem dette, er dem, som jeg giver dig indblik i gennem denne side og i den måde, som jeg arbejder på gennem min formidling.

Der er meget mere i at håndtere en stress end bare lige at fikse de aktuelle problemer. Min sygemelding med stress har ført mig ud på en omfattende og meget berigende vej, hvor jeg har lært utrolig meget, om mig selv og jeg er blevet skarp på, hvad jeg vil, hvad jeg ikke vil, og hvordan jeg følger disse retninger i mit praktiske liv. Hvad jeg har kigget på efterfølgende, er blandt andet mit selvværd, min stolthed og min tilpasningsevne. Jeg har set på ADHD og PSTD, og hvordan disse aspekter ikke bare er en del af mit liv, men en del af alles liv.

Min tærskel for, hvornår jeg stopper med mit daglige arbejde, er ændret efter min sygemelding, så jeg i dag ikke presser mig selv ud i stress igen. Efter mit stressforløb er jeg blevet uddannet som terapeut, mentor og stresscoach. Sammen med mine øvrige uddannelser indenfor behandling, meditation og afslapning er min ballast for at kunne hjælpe dig derfor på det absolut bedste sted.

De vigtigste uddannelser og kurser

 • Certificeret MindBration Master, v/Miella Ravenscroft, Gislinge
 • Real Magic Immersion, v/Anders Hansen, Las Vegas
 • Stressmentor og Stresscoach, Stressacademy i Århus
 • Spirituel efteruddannelse ved AFC, Arthur Finlay College i Stansted, England
 • EP Coach og Terapeut, Life Academy i Århus
 • Clairvoyant Vejleder, ETTF i Kolding
 • Tankefelt Terapeut, TFT:DANMARK
 • Grunduddannelse i Meta Medicin, IMMA Association
 • Deltagelse i Stress/Coach forløb under Hedensted Kommune
 • Svagstrømsingeniør fra Odense Teknikum

Steen Andersen

Livsdesigner, livsnyder, motivationsterapeut, stresscoach, mentor

 

 

 

Sådan er en god mentor - bestil din herunder

Jeg har selv løbende samtaler med en, eller flere mentorer og noget af det, som jeg har størst glæde af i min personlige udvikling, er:

 • åbenhjertig ping-pong i øjenhøjde, der samtidig viser
 • nærvær og rummelighed i forhold til min situation
 • at jeg selv ejer beslutningerne for, hvad der skal ske, og at mentor ikke bestemmer i mit liv

Mine forventninger til min mentor er, at:

 • være naturlig og indlevende og
 • alvorlig på en sjov og omsorgsfuld måde og
 • komme med andre pædagogiske vinkler på mine anskuelser.

Og det er også sådan jeg gerne vil være overfor dig 🤗 

Lær at bruge Loven om Tiltrækning

Lær at bruge Loven om Tiltrækning, så dit liv lander autentisk.

Du er centrum i dit eget univers og du skal selv bestemme i dit liv, for det har ingen anden ret til at gøre.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀

Manden bag Livsdesigner

Steen Andersen

Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

Find flere kontaktinfo her.

Kursus på mail: De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

Tilmeld dig her.