De 3 trin til succes – Sådan gør du

 

Et intensivt kursus, over tre uger, hvor du arbejder med “De 3 trin til succes“. Arbejdet består af uddybende kommentarer og indlagte opgaver, så du bliver bedre til at opnå den succes, som du gerne vil have. “De 3 trin til succes” er lige nu som kursus på mail. En udvidet version, der ligger online som video, er på trapperne.

 

Introduktion til De 3 trin til succes

 

Udbytte af de 3 trin til succes

Du kan bruge “De 3 trin til succes” til at arbejde med alt, hvor du ikke har succes og med alt, hvor du ønsker en større succes.

  • Få succes med projekter, som du er i gang med eller planlægger
  • Få harmoni i forholdet til dine kollegaer, din partner, alle relationer generelt
  • Få dig en bedre økonomi
  • Få arbejdsglæde og få sat ting i gang
  • Få klarhed over, hvad du vil, og sæt rammer ud fra det

Der er mange muligheder. og det er dine kreative evner, der guider dig på vej.

Kære Steen

Jeg vil blot lige sige tak for din email serie “De tre trin til Succes”. Jeg følger den nu for anden gang og kan kun sige at det virker. Jeg er godt i gang med at vende mit pessimistiske livssyn og ikke mindst negative syn på, mig selv og ser resultater hver dag.

Trine B

Indholdet i “De 3 trin til succes”

Der er tre grundliggende trin til succes. Følger du dem, er det garanteret, at du vil opnå en synlig vækst.

  1. Tænk kun positive, berigende og opbyggende tanker.
  2. Vær klar på, hvilket mål du gerne vil opnå.
  3. Hav ubetinget tillid til, at dit mål går i opfyldelse.

Du kan læse en introduktion i mit blogindlæg: [ Tre trin til succes ] – eller du kan tilmelde dig dette intensive kursus, ved at bruge formularen herunder. “De 3 trin til succes” giver dig yderligere indblik i at nå til større succes ved at give dig en indføring i de metoder, der bruges i “De 3 trin til succes“.

Hvis du ønsker at komme dybere ind i “De 3 trin til succes” og få endnu bedre ballast, er du velkommen til at [ deltage på et af vore kurser ], eller kontakte mig for en uddybende snak ved at [ Bestille en indledende samtale ]. Du er også velkommen til at deltage i “Åben tirsdag”, der afholdes den første tirsdag i måneden. Invitation kommer på mail til alle på mailinglisten.

Lektieplan:

Hvis du kan bruge ½ time eller mere dagligt, så er det super fint. Du kan bruge al den tid på “De 3 trin til succes, som du har lyst til. Tre gange om ugen er bedre end intet. Og du bør holde weekend, når det er wekend. Metoderne i “De 3 trin til succes” kan ikke overdoseres.

Jeg anbefaler, at du gentager “De 3 trin til succes“, så du bliver bedre til at anvende teknikkerne.

Tilmelding herunder:

Vær Obs på om den mail vi sender til dig bliver fanget i dit SPAM filter. I givet fald skal du finde den i SPAM mappen og tilføje afsenderen til godkendte mailadresser.

 

Du kan også booke 1:1 samtaler og mentorforløb

Hvis du hellere vil have 1:1 samtaler eller et mentorforløb, hvor jeg er din personlige sparringspartner for en enkelt samtale eller gennem et forløb, så tilbyder jeg også [ 1:1 Samtaler ]. Klik her for at læse mere om: [ 1:1 Samtaler og mentorforløb ].

De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du modtager mails med informationer og opgaver, der kan styrke dig i at opnå den succes, du ønsker.

Info og tilmelding.

Kontaktinfo

Steen Andersen

Mail: eller mobil: 2679 4222.

Hvem er Steen Andersen?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Find flere kontaktinfo her.