De 3 trin til succes – Sådan gør du

 

Et intensivt kursus på E-mail, hvor du over tre uger får tilsendt “De 3 trin til succes” med uddybende kommentarer og indlagte opgaver, så du bliver bedre til at opnå den succes, du gerne vil have. Du vil samtidig blive tilmeldt månedens mail og nyhedsmail fra Livsdesigner. Månedens mail indeholder informationer og refleksioner over livets og sindets 11 love. Kurset koster kun derudover kun din registrering.

Kære Steen

Jeg vil blot lige sige tak for din email serie “De tre trin til Succes”. Jeg følger den nu for anden gang og kan kun sige at det virker. Jeg er godt i gang med at vende mit pessimistiske livssyn og ikke mindst negative syn på, mig selv og ser resultater hver dag.

Trine B

Der er tre grundliggende trin til succes. Følger du dem, er det garanteret, at du vil opnå en synlig vækst.

  1. Tænk kun positive, berigende og opbyggende tanker.
  2. Vær klar på, hvilket mål du gerne vil opnå.
  3. Hav ubetinget tillid til, at dit mål går i opfyldelse.

Du kan læse en introduktion i mit blogindlæg: [ Tre trin til succes ] – eller du kan tilmelde dig dette intensive kursus, ved at bruge formularen herunder. “De 3 trin til succes” giver dig yderligere indblik i at nå til større succes ved at give dig en indføring i de metoder, der bruges.

Hvis du ønsker at komme dybere ind i materialet og få endnu bedre ballast, er du velkommen til at [ deltage på et af vore kurser ] eller kontakte mig for en uddybende snak ved at [ Bestille en indledende samtale ].

Indhold:

Ved tilmelding:
– Velkomst
– Læsevejledning
– Første modul: “Vær positiv”.

Efter en uge:
– Andet modul: “Dine mål”.

Efter anden uge:
– Tredje modul: “Hav tillid”.

Efter tredje uge:
– Opsamling og afslutning.

Undervejs:
– Repetition til fastholdelse.

Lektieplan:

Du kan forvente at bruge ½ time eller mere dagligt – altså hver dag – og du kan bruge al den tid, du har lyst til. Metoderne i “De 3 trin til succes” kan ikke overdoseres.

Jeg anbefaler, at du gentager kurset, så du bliver bedre til at anvende teknikkerne.

Pris: Dette kursus koster 0,- DKK.

Tilmelding via formularen herunder:

Vær Obs på om den mail vi sender til dig bliver fanget i dit SPAM filter. I givet fald skal du finde den i SPAM mappen og tilføje afsenderen til godkendte mailadresser.