De 3 trin til succes – Sådan gør du

 

En rejse på tre uger, hvor du kan finde forståelse for “De 3 trin til succes“. Din indsats er at modtage undervisning og  løse indlagte opgaver, så du bliver bedre til at finde den succes, som du gerne vil have. “De 3 trin til succes” er lige nu som kursus på mail. En udvidet version, der ligger online som video, er på trapperne.

 

Introduktion til De 3 trin til succes

 

Udbytte af de 3 trin til succes

Du kan bruge “De 3 trin til succes” til at arbejde med alt, hvor du ikke har succes og med alt, hvor du ønsker en større succes.

  • Få succes med projekter, som du er i gang med eller planlægger
  • Få harmoni i forholdet til dine kollegaer, din partner, alle relationer generelt
  • Få dig en bedre økonomi
  • Få arbejdsglæde og få sat ting i gang
  • Få klarhed over, hvad du vil, og sæt rammer ud fra det

Der er mange muligheder. og det er dine kreative evner, der guider dig på vej.

U D T A L E L S E

Jeg vil blot lige sige tak for din email serie "De tre trin til Succes". Jeg følger den nu for anden gang og kan kun sige at det virker. Jeg er godt i gang med at vende mit pessimistiske livssyn og ikke mindst negative syn på, mig selv og ser resultater hver dag.

Trine B

Indholdet i “De 3 trin til succes”

Der er tre grundliggende trin til succes. Følger du dem, er det garanteret, at du vil opnå en synlig vækst.

  1. Tænk kun positive, berigende og opbyggende tanker.
  2. Vær klar på, hvilket mål du gerne vil opnå.
  3. Hav ubetinget tillid til, at dit mål går i opfyldelse.

Du kan læse en introduktion i mit blogindlæg: [ Tre trin til succes ] – eller du kan tilmelde dig dette intensive kursus, ved at bruge formularen herunder. “De 3 trin til succes” giver dig yderligere indblik i at nå til større succes ved at give dig en indføring i de metoder, der bruges i “De 3 trin til succes“.

Hvis du ønsker at komme dybere ind i “De 3 trin til succes” og få endnu bedre ballast, er du velkommen til at [ deltage på et af vore kurser ], eller kontakte mig for en uddybende snak ved at [ Bestille en indledende samtale ]. Du er også velkommen til at deltage i “Åben tirsdag”, der afholdes den første tirsdag i måneden. Invitation kommer på mail til alle på mailinglisten.

Lektieplan:

Hvis du kan bruge ½ time eller mere dagligt, så er det super fint. Du kan bruge al den tid på “De 3 trin til succes, som du har lyst til. Tre gange om ugen er bedre end intet. Og du bør holde weekend, når det er wekend. Metoderne i “De 3 trin til succes” kan ikke overdoseres.

Jeg anbefaler, at du gentager “De 3 trin til succes“, så du bliver bedre til at anvende teknikkerne.

Tilmelding herunder:

Vær Obs på om den mail vi sender til dig bliver fanget i dit SPAM filter. I givet fald skal du finde den i SPAM mappen og tilføje afsenderen til godkendte mailadresser.

 

Du kan også booke 1:1 samtaler og mentorforløb

Hvis du er mere tryg i en 1:1 samtale eller et mentorforløb, hvor jeg er din personlige samtalepartner for en enkelt samtale eller gennem et forløb, så tilbyder jeg også [ 1:1 Samtaler ]. Klik her for at læse mere om: [ 1:1 Samtaler og mentorforløb ].

Lær at bruge Loven om Tiltrækning

Lær at bruge Loven om Tiltrækning, så dit liv lander autentisk.

Du er centrum i dit eget univers og du skal selv bestemme i dit liv, for det har ingen anden ret til at gøre.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀

Manden bag Livsdesigner

Steen Andersen

Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

Find flere kontaktinfo her.

Kursus på mail: De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

Tilmeld dig her.