De 3 trin til succes – faq

 

Baggrundsviden, hjælp til og svar på spørgsmål i forhold til minikurset “De 3 trin til succes”.

FAQ til læsevejledning

Repetition er vigtig

Du vil se, at der flere gange opfordres til – måske direkte kræves – at du læser teksten igen og igen. For hver gang du læser teksten vil du se nye vinkler af, hvad der står i teksten. Måske tror du, at du fint har forstået teksten første gang – eller anden gang. Jeg vil garantere, at du kan finde nye tolkninger de første mange gange, du læser teksten eller at du efter at have læst teksten mange gange lige pludselig får øje på noget nyt.

Samtidig vil du også præge din dagsbevidsthed i den retning, dette kursus er tiltænkt, da du former dine tanker mod succes. Når dine tanker ændres, vil din adfærd også blive ændret og du vil være bedre til at få øje på oplevelser, der for dig er en succes.

Lige nu giver det måske ikke mening for dig men jeg vil alligevel allerede nu foreslå, at du gentager kurset, når du er færdig med at følge det på de fremsendte mail. Det tåler, på samme måde som mange andre kurser, at blive gentaget adskillige gange. Hvis du ønsker det, kan du tilmelde dig kurset igen, når du er færdig. Så vil fremsendelsen gentages i samme rækkefølge, som du allerede har modtaget kurset.

Den faste rutine

Du kan med rette spørge, om det er vigtigt med en struktur eller fast rutine for, hvornår du arbejder med dette – eller andre – kurser og opgaver. Det er i sig selv ikke nødvendigt med en fast rutine. En rutine må heller ikke blive til et ritual og slet ikke en fanatisk tilstand, du ikke kan leve uden. Du bør hele tiden være i en tilstand af beslutning om, hvad der lige nu er vigtigst og følge de valg du træffer. Du bør foretage dig det, som giver mest mening for dig i det aktuelle øjeblik.

Det vigtige er, at du hver dag får arbejdet dig fremad i dette kursus på en konstruktiv og udviklende måde. Særligt i starten vil dette kunne hjælpe dig på rette vej, ved at du lægger din tid til at studere i faste rammer.

Husk, at ethvert valg har uendeligt mange fravalg som følgevirkning. Som i: at når du vælger at tage til stranden hele dagen, så kommer du ikke på museum eller i kirke eller ud at handle eller til nordpolen eller nogen andre steder.

Skab derfor plads til at studere – hver dag.

Hjernevask - indoktrinering - prægning - placebo

Ja, dette kursus er ren hjernevask!

Indtil nu har du fint kunnet klare at præge, hjernevaske og indoktrinere dig selv til den tilstand du er i. Det er sådan placebo og nocebo effekterne virker. Spørgsmålet er, om du er villig til at dreje denne påvirkning, så du får det ud af livet, du gerne vil have.

På samme måde som du har fået det udbytte med den prægning du indtil nu har skabt, vil du kunne få en tilsvarende mere konstruktiv prægning i fremtiden ved at følge dette kursus.

FAQ til “Vær positiv”

Skriv med hånden

Jeg vil klart anbefale, at du laver øvelserne ved at skrive med hånden. På den måde bliver det meget mere personligt, end hvis du vælger et elektronisk middel som din telefon eller en computer. Ja, det er lettere at rette på elektroniske enheder. Til gengæld er indlæringen heller ikke så skarp, som hvis du skriver med hånden.

Det er ikke de andres skyld

Det er muligt, at de andre har en andel I, at vi har udviklet os til den, som vi nu engang er blevet. I praksis skyldes det vores reflektioner og efterfølgende beslutninger, der tager udgangspunkt i vores tidligere erfaringer og beslutninger. Erfaringer der er baseret på tidligere erfaringer og beslutninger, som er baseret på endnu tidligere erfaringer og beslutninger.

Vi har derfor kun os selv at lægge ansvaret hos, da det til enhver tid er vores helt eget personlige ansvar at ændre det, som vi ikke kan lide ved os selv eller det miljø, som vi opholder os i. Ingen andre end os selv kan tage denne beslutning.

Jo, det er da tænkeligt, at det har nogle konsekvenser, som vi ikke kan lide. Det ændrer ikke på, at det er vores beslutning, at vi lader os holde tilbage på grund af disse konsekvenser. Så det er vores helt personlige ansvar at bryde de rammer vi ønsker at bryde.

STOLTHED som en hindring

STOLTHED er en af de årsager, der kan bo i os og være en hindring for, at vi ikke vil skifte mening. Vi kan være stolte over at holde på vores mening, fordi det nu er den rigtige og den mening skal alle andre så også indrette sig efter.

NEJ, de har deres baggrund og deres erfaringer, som er helt anderledes end vores og det giver dem lige så meget ret, som alle vi andre.

Stolthed bæres i glæde. Det må ikke være i trods.

URETFÆRDIGHED er en følelse

Jo, det er en FØLELSE og følelser kan ændres. At give slip på oplevelser af uretfærdighed og gå videre i livet betyder ikke, at det som har skabt følelsen har været i orden. Derimod betyder slippet, at vi sætter os selv fri og dermed kan gå mod nye erfaringer og nye oplevelser.

Se tilbage på enhver situation som en hændelse og lad være med at give den en negativ følelsesmæssig tilknytning.

FAQ til “Dine mål”

Dine mål - konkret og hen imod

De mål du definerer for din nye fremtid, skal være konkrete og hen imod. Det er altså ikke nok, at skrive “Jeg er fri for smerte i mine knæ”. Beskriv i stedet, hvilken tilstand og følelse, du ønsker. Som for eksempel: “Jeg er sund og rask. Jeg glæder mig over, at mine knæ er helbredt og jeg løber motionsløb tre gange om ugen”.

Formuleringer “Jeg er fri for …” vil ikke have den rette virkning. Altså formuleringer, der beskriver “væk fra”.

Beskriv i stedet, hvordan dit liv ser ud, når målet er opfyldt: 

  • “Jeg har altid penge nok til at betale for det, jeg ønsker mig”
  • “Min indtægt er på 20.000,- kr eller mere – netto hver måned”
  • “Jeg bor i en superskøn bolig, der til fulde opfylder mine ønsker og behov”
  • “Jeg er gift med den skønneste kvinde/mand og vi elsker hinanden til fulde”
  • “Jeg er på rejse til Sydamerika to eller flere gange om året”
Brug af mantra

Når underbevidstheden ikke har nogen klar styring, det vil sige når dagsbevidstheden er uden fokus, så kører underbevidstheden i tomgang og giver reaktioner, der repræsenterer den manglende styring. Det kan vise sig som kaos, som udfordringer der vælter ind fra venstre – eller højre – eller som opgaver, der bare kommer på tværs. Hvis du vil hjælpe dig selv til en bedre styring, kan du bruge et mantra. Et mantra i betydningen ledeord, der skal fastholde dit fokus på dit mål.

Dit mantra kan derfor med fordel bygges op af ganske få ord, der repræsenterer et eller flere af dine mål. De ord du vælger, kan du sige for dig selv, når dine tanker ikke er koncentreret andre steder. Et par eksempler kan være: “Lykke, rigdom, succes“, “Glæde, velstand, sundhed” eller hvad du nu føler for i forhold til dine mål. Ordene skal være let for dig at udtale og min anbefaling er, at du vælger ord på en eller to stavelser, hvor du bruger tre eller fire forskellige ord.

Du skal yde ofre

For at opnå det mål, du gerne vil have opfyldt, skal du yde de nødvendige ofre. Du skal give afkald på de tilstande og følelser, der definerer den tilstand du er i nu. Det betyder, at for at opnå velstand, skal du give afkald på trangen til penge. For at opnå glæde, skal du ofre sørgmodigheden. Hvis du vil opnå kærligheden, skal du ofre hadet.

Er du villig til at yde disse ofre .. ? Er du villig til at give slip på angst, had, uretfærdighed, ynk, selvretfærdighed, nag, vrede, ked-af-det-hed … ?

FAQ til “Hav tillid”

Mindfulness

Det punkt du skal fokusere på i dit hoved er midt mellem ørerne. Når du kan hvile i dette punkt også når du er dagsbevidst – og selvfølgelig uden at du falder i søvn – så er du bedre i stand til at stå i mod hverdagens udfordringer. De første gange, kan det være en noget anderledes oplevelse for bevidstheden.

Det er på ingen måde farligt.

Manden bag Livsdesigner

Steen Andersen

Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

Find flere kontaktinfo her.

Kursus på mail: De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

Tilmeld dig her.