Fra dydsmønster til rebel

Hvis nu du var sådan en, der var pligtopfyldende som barn, sådan en, der levede efter reglerne, og som ikke passede ind i de sociale rammer, som dine kammerater levede efter. Og hvis nu, du gerne vil have sparring på og hjælp til at blive en venlig rebel, der kan sige til og fra på de rigtige tidspunkter. Så er du måske landet det rette sted her.

Rejst dig fra asken

Du er ikke alene. da mange andre har haft tilsvarende oplevelser. Jeg har gået vejen, og det betyder, at jeg kan give dig sparring på, hvordan du kan blive en venlig rebel. En, der tør stå op for sig selv, tør tage ordet og gå den vej, som du ønsker.

De oplevelser, som du har med dig, fra barn kan kodes om, så du kan blive dristigere og turde at udfordre livet, som livet ser ud for dig i dag. Nogle af de forhold som du kan have oplevet i din barndom og ungdom og måske også have oplevet som voksen, er:

 • Ensomhed og ikke kunne fungere socialt
  – at have dyr som venner i stedt for mennesker
 • At være hjælpsom, pligtopfyldende og regelret
  – altid at gøre, hvad du har lovet
 • Perfektionistisk og ikke at kunne tåle, hvis du tog fejl
  – at være forud med viden og informationer

Den venlige rebel

For at du kan stå stærkere i dig selv, vil vi arbejde med dit selvværd og med din selvtillid. Jeg vil hjælpe dig med forståelse for, hvordan mennesker kommunikerer med hinanden, de filtre, som er alle begge perter i kommunikationskanalen og hvordan du kan være med i en samtale, skabe kontakter med din kommunikation og at du ikke skal tage livet personligt.

Hvis din modpart siger noget, som du oplever han siger for at genere dig, så er det et udtryk for hans dårlige dag og ikke for, hvordan du er.

andre og hvor du mangler redskaber til aDet siger deltagerne om arbejdsformen

Tilbagemelding fra deltagere er, at det er en hel pakke, der kan anvendes på alle livets områder. Det er til dig, der leder efter værktøjer til praktisk anvendelse i din kontakt med medarbejdere, chefer, borgere, klienter, børn, forældre, familiemedlemmer, ægtefæller, eks’er ….

Utrolig rejse. Da jeg først møder Steen, kunne jeg aldrig have forestillet mig selv, hvor jeg er i dag. Steen lærte mig at se anderledes på livet, selv om det ikke var let. Jeg har forbedret mit liv på alle punkter, mit forhold som hang i en tynd tråd, mit arbejdsliv som jeg ikke kunne holde ud, og lysten til livet. Og nu er mit forhold stærkere end nogensinde før, mit arbejdsliv har udviklet sig til noget jeg ikke troede kunne lade sig gøre i mit fag og Steen hjalp mig med at finde min egen vej i livet. Og når alt kommer til alt, så er Steen meget professionel i sit arbejde. Han ændrer liv!
Kenneth K

Samtale om blive en venlig rebel

Hvis du vil vide mere, tilbyder jeg at tage en samtale med dig, hvor vi kan finde ud af, hvad du har brug for og hvordan dit videre forløb bedst kan udvikle sig.

Gennem samtalen vil du få yderligere indblik i, hvad det er du har brug for og vi vil se på en plan for dine næste skridt.

Samtalen er via video og helt uforpligtende.

Hvem er dette tema for?

Det er for dig, der ikke falder til i det sociale liv, for dig, der oplever ensomhed, for dig, der altid hjælper andre over måde uden at få hjælp tilbage …

Programmer og forløb

Ved afregning til firma/CVR tillægges dansk moms på alle priser.

Udtalelser

Louise P

Louise P

Jeg har fået sat en masse refleksioner i gang, af den meget autentiske måde Steen stiller spørgsmål på. Det har givet stof til eftertanke.

Helena R

Helena R

Det var over al forventning. Jeg har fået langt flere redskaber, end jeg egentlig havde regnet med, og forventet – både i forhold til arbejde generelt, og i det private. Der er meget at reflektere over.

Martin I

Martin I

Steen har været en uvurderlig hjælp, i en udfordrende periode af mit liv. Han er en eminent vejleder, og var hurtig til at få sporet mig ind på, hvor jeg skulle lægge mit fokus, og min energi.

Sådan gør du!

Bestil din indledende videosamtale om at gå fra dydsmønster til venlig rebel her, og tag dit næste skridt, hen i mod at vinde i dit liv!

 • Sådan hviler du i dig selv.
 • Sådan bliver du i din komfortzone.
 • Sådan tager du den svære samtale.
 • Sådan tager du den RIGTIGE samtale.

Manden bag Livsdesigner

Steen Andersen

Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

Find flere kontaktinfo her.

Kursus på mail: De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

Tilmeld dig her.