Effektiv konflikthåndtering

Uanset modparten er en medarbejder, en kollega, en chef, en borger, en klient, dit barn, dine forældre, familiemedlemmer, en ægtefælle, din eks – så har din modpart altid ret!

Løs konflikter med effektiv konflikthåndtering

Årsagen til, at din modpart reagerer, som din modpart gør, er at hendes/hans virkelighed bliver sagt imod. Modpartens virkelighed er overbevisninger, som vedkommende gør til sine tanker. Af tankerne danner hun/han sin egen virkelighed – sit eget billede af verden og, hvilke regler og rammer, verden er sat sammen af.

Konflikten opstår, når modpartens virkelighed bliver udfordret. Når overbevisningerne ikke bliver bekræftet. Din modpart har derfor altid ret – ud fra sit eget syn på livet.

Gennem mit arbejde som professionel mentor og coach siden 2012, har jeg gentagne gange erfaret, hvilken positiv virkning det har på udfaldet af en samtale, at gøre brug af effektiv konflikthåndtering. Ved at bruge min viden om konflikthåndtering i forhold til min modpart, har jeg fundet ud af, at jeg kan dreje konflikter til gode dialoger, hvor vi altid finder en løsning.

Dette indeholder effektiv konflikthåndtering

I effektiv konflikthåndtering giver jeg min viden og erfaring, om konflikthåndtering på det praktiske plan, videre til dig. Jeg deler også med dig, hvordan modpartens tankemønstre ser ud, hvordan tankerne kommer til udtryk og hvordan disse tanker er blevet skabt.

Med effektiv konflikthåndtering kan du ændre en konflikt til en god og brugbar dialog. Effektiv konflikthåndtering lærer dig også, hvordan du nedtrapper en konflikt, hvordan dit kropssprog påvirker en konflikt og hvilken rolle du tager, for at en konflikt ikke bliver personlig mod dig.

Udbyttet af effektiv konflikthåndtering er blandt andet: at du kan tage den svære samtale, at du hviler i dig selv og at du står 100% inde for det du siger.

Med effektiv konflikthåndtering vælter du ikke.

Det siger deltagerne om effektiv konflikthåndtering

Tilbagemelding fra deltagere i effektiv konflikthåndtering er, at det er en hel pakke, der kan anvendes på alle livets områder. Effektiv konflikthåndtering er til dig, der leder efter værktøjer til praktisk anvendelse i din kontakt med medarbejdere, chefer, borgere, klienter, børn, forældre, familiemedlemmer, ægtefæller, eks’er ….

Utrolig rejse. Da jeg først møder Steen, kunne jeg aldrig have forestillet mig selv, hvor jeg er i dag. Steen lærte mig at se anderledes på livet, selv om det ikke var let. Jeg har forbedret mit liv på alle punkter, mit forhold som hang i en tynd tråd, mit arbejdsliv som jeg ikke kunne holde ud, og lysten til livet. Og nu er mit forhold stærkere end nogensinde før, mit arbejdsliv har udviklet sig til noget jeg ikke troede kunne lade sig gøre i mit fag og Steen hjalp mig med at finde min egen vej i livet. Og når alt kommer til alt, så er Steen meget professionel i sit arbejde. Han ændrer liv!
Kenneth K

samtale om effektiv konflikthåndtering

Hvis du vil vide mere, tilbyder jeg at tage en samtale med dig, hvor vi kan finde ud af, hvad du har brug for og hvordan dit videre forløb bedst kan udvikle sig.

Gennem samtalen vil du få yderligere indblik i, hvad det er du har brug for og vi vil se på en plan for dine næste skridt.

Samtalen er via video og helt uforpligtende.

Hvem er effektiv konflikthåndtering for?

Dette er for dig, der har konflikter med: en medarbejder, en kollega, en chef, en borger, en klient, dit barn, dine forældre, familiemedlemmer, en ægtefælle, din eks …

Udtalelser

Louise P

Louise P

Jeg har fået sat en masse refleksioner i gang, af den meget autentiske måde Steen stiller spørgsmål på. Det har givet stof til eftertanke.

Helena R

Helena R

Det var over al forventning. Jeg har fået langt flere redskaber, end jeg egentlig havde regnet med, og forventet – både i forhold til arbejde generelt, og i det private. Der er meget at reflektere over.

Martin I

Martin I

Steen har været en uvurderlig hjælp, i en udfordrende periode af mit liv. Han er en eminent vejleder, og var hurtig til at få sporet mig ind på, hvor jeg skulle lægge mit fokus, og min energi.

Sådan gør du!

Bestil din videosamtale om effektiv konflikthåndtering her, og tag dit næste skridt, hen i mod at vinde i en konflikt eller uoverensstemmelse!

  • Sådan hviler du i dig selv.
  • Sådan bliver du i din komfortzone.
  • Sådan tager du den svære samtale.
  • Sådan tager du den RIGTIGE samtale.

Manden bag Livsdesigner

Steen Andersen

Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

Find flere kontaktinfo her.

Kursus på mail: De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

Tilmeld dig her.