Bogliste

Bogliste med referencer til gode bøger og opslagsværker til brug for selvhealing.

Anbefalede bøger på dansk

Gud er

Gary  R. Renard.

Uddrag fra Saxo.com: Gary Renards bog “Gud Er” er befriende læsning. I en fuldstændig uhøjtidelig tone taler 3 personager om livets, psykens og verdens natur. Specielt undersøges indholdet af det ubevidste sind, og der stilles i særdeleshed skarpt på ophavet til skyldfølelse. Gary stiller frække spørgsmål, passende og upassende, og får svar i samme toneleje. Bogens 17 samtaler strækker sig over 9 år af Garys liv og er underholdende, ja faktisk nærmest komisk-morsomme, samtidigt som de er ekstremt oplysende og præsenterer læserne for en unik livsfilosofi, med en forbavsende indre tankeskarp sammenhæng. En filosofi der, når forstået, faktisk kan praktiseres. 

Placeboeffekten

Joe Dizpenza.

Uddrag fra Saxo.com: Er det muligt at blive helbredt alene ved tankens kraft – uden medicin eller operation? Sandheden er, at det sker hyppigere, end mange regner med. I forfatteren Joe Dispenzas fængende bog Placeboeffekten beskriver han adskillige dokumenterede tilfælde med mennesker, der spontant har helbredt sig selv for f.eks. hjertesygdomme, depression, invaliderende leddegigt og symptomer forårsaget af Parkinsons sygdom gennem deres tro på placebo. Og tilsvarende fortæller han om andre, der er blevet syge og endda er døde som ofre for en forhekselse eller voodoo-forbandelse, eller efter at de fejlagtigt er blevet diagnosticeret med en dødelig sygdom, selv om de intet fejlede. 

Alt er godt

Louise L Hay.

Fra Saxo.com: “Alt er godt” er en håndbog til alle, der gerne vil helbrede dem selv og få balance i både sindet og kroppen. Der er stor sammenhæng mellem følelser og sundhed eller mangel på samme. En sygdom kan i høj grad hænge sammen med mentale mønstre, der skal ændres. Bogen er videnskabelig og baseret på både naturmedicin og vestlige lægevidenskab, der går i dybden med hvordan vores følelser og sind har indflydelse på vores krops sundhed.

Andre gode bøger på dansk

Et kursus i mirakler

Helen Schucman.

Uddrag fra Saxo.com: Kursets formål er at vise en måde som vil give nogle mennesker muligheden for at finde deres egen Indre Lærer. At man er i stand til at kontakte denne ´Indre Lærer´ er afgørende hvis man ønsker at lade tilgivelse lede sit liv i verden og derigennem finde fred og være til hjælp.

Kroppens hemmelige sprog

Inna Segal.

Uddrag fra Saxo.com: Inna Segal er en internationalt anerkendt healer, professionel foredragsholder, forfatter og tv-vært. “Kroppens hemmelige sprog” er Inna Segals store guide til sundhed og wellness og gennem ti grundprincipper får du et indblik i, hvordan du kommer tilbage til en naturlig tilstand af sundhed. “Kroppens hemmelige sprog” er således en unik håndbog til healing fyldt med enkle øvelser og sat op som et opslagsværk, som kan bruges ved enhver sygdom eller ubalance. 

Helbred dit liv

Louise L Hay.

Ny opdateret og revideret udgave af Louise Hays klassiker HELBRED DIT LIV.

Fra tidligere udgave: I denne indsigtsfulde og øjenåbnende bog tager Louise L. Hay fat om roden på de sundhedsmæssige  problematikker, der plager det moderne menneske. Louise L. Hay har gennem årene hjulpet millioner af mennesker med at genvinde deres selvværd og finde kærligheden til sig selv, og hun er om nogen blevet et ikon inden for selvudvikling og positiv tænkning – kendt og elsket verden over. Hun beskriver, hvordan vi skaber vores oplevelser gennem de tanker, vi tænker om os selv, ødelæggende mønstre som bitterhed, kritik og skyldfølelse ligger dybt i mange af os, men ved at blive bevidst om de bagvedliggende årsager til disse negative tankemønstre kan vi transformere os selv. Selverkendelse og selvaccept er nøglen til en positiv forandring, hvor vi genvinder styrke og sundhed via kærlighed til os selv.

Antikvariske bøger

Den samme sjæl i mange kroppe

Brain L. Weiss.

Fra Saxo.com: Personer med fremtidsvisioner bliver positivt påvirket af dem i deres nutid. At gå ind i fremtiden kan få os til at tage visere beslutninger nu. Være mere tålmodige, åndeligt indfølende og ikke-voldelige. Weiss er åben for, at disse oplevelser kan være fantasi, science fiction – men også at de kan være reelle.

Casehistorierne fylder det meste af bogen med Weiss som sammenkædende kommentator og konklusions-drager. Casene er gribende, og “”underholdningsværdien”” er høj.

Bogen er udgået fra forlaget. Søg antikvarisk på Google: Klik her.

Udenlandske bøger

Metaphysical Anatomy: Your body is talking, are you listening?

Evette Rose.

Volume 1 is Psychosomatics of Adults. Psychosomatics of Children Volume 3 has finally been released!

Fra Saxo.com: For Volume 1: In this 1.5 KG, 7 x 10 inches, 800-page book AND 679 medical conditions for adults you will: Understand the causes of emotional, mental, and physical ailments that stem from your ancestry, conception, birth, and childhood. If you are an alternative practitioner you will quickly sharpen your skills, learn more powerful approaches!

NB: Volume 1 er meget omfattende, Volume 2 er en meget nedkortet version kun med teasere, og den er ikke gennemgribende. Volume 3 kender jeg ikke pt.