Udtalelser 

U D T A L E L SE

Jeg har ind imellem svært ved at have tillid til at ting skal gå mig godt, jeg er helt klar over dette uheldige mønster og arbejder bevidst med det. Alligevel kan jeg sagtens falde i og pludselig finde mig selv i gang med negative tankemønstre, som på ingen måde er fremmende for et positivt og kærligt livssyn eller for succes i livet. Steen var rigtig god til at stille de fastholdende spørgsmål, så jeg ikke fik mulighed for at "smutte" uden om, men gå lige til kernen. Efter vores samtale har jeg brugt flere af de sætninger Steen "gav" mig, når jeg har opdaget at jeg ikke var tillidsfuld i forhold til min udvikling. Det har været meget virksomt og betyder at jeg hurtigere kan tilgive mig selv og komme videre i det positive/livsbekræftende spor. Selve samtalen var utrolig behagelig også selvom, Steen gik lige til kernen... Endnu en gang TAK.

Anita W

U D T A L E L S E

Utrolig rejse. Da jeg først møder Steen, kunne jeg aldrig have forestillet mig selv, hvor jeg er i dag. Steen lærte mig at se anderledes på livet, selv om det ikke var let. Jeg har forbedret mit liv på alle punkter, mit forhold som hang i en tynd tråd, mit arbejdsliv som jeg ikke kunne holde ud, og lysten til livet. Og nu er mit forhold stærkere end nogensinde før, mit arbejdsliv har udviklet sig til noget jeg ikke troede kunne lade sig gøre i mit fag og Steen hjalp mig med at finde min egen vej i livet. Steen er meget professionel i sit arbejde. Han ændrer liv!

Kenneth K

U D T A L E L S E

Jeg er blevet hjulpet til at forstå hvorfor mit liv det var så svært, er i dag kommer ud på den anden side. Jeg som person er blevet mere livsglad og mere positiv. Før så jeg meget negativt og sort på det hele. Jeg sagde før i tiden at min liv var sort og hvidt, sådan er det ikke mere efter Steen har hjulpet mig. Min udvikling har været i 2 år nu og jeg er nået mange trin op ad min stige hvor jeg før stod på bunden står jeg nu på midten og er på vej højere op. Og Steen følger min udvikling og giver mig værktøjer. At kunne kigge sig selv i spejlet og se hvordan det har været og til i dag hvordan jeg er nu er en kæmpe befrielse og lettelse. Livet er ikke på samme måde hårdt mere.

Niklaes B

U D T A L E L S E

Jeg vil blot lige sige tak for din email serie "De tre trin til Succes". Jeg følger den nu for anden gang og kan kun sige at det virker. Jeg er godt i gang med at vende mit pessimistiske livssyn og ikke mindst negative syn på, mig selv og ser resultater hver dag.

Trine B

Louise P skriver:
Jeg har fået sat en masse refleksioner i gang af den meget direkte måde, Steen stiller spørgsmål på. Det har givet stof til eftertanke.

Helena R skriver:
Det var over al forventning. Jeg har fået langt flere redskaber, end jeg egenligt havde regnet med og forventet – både i forhold til arbejde generelt og i det private. Der er meget at reflektere over.

Martin I skriver:
Steen har været en uvurderlig hjælp, i en udfordrende periode af mit liv. Han er en eminent vejleder og var hurtig til at få sporet mig ind på, hvor jeg skulle lægge mit fokus og energi, for at skabe det liv jeg ønsker.

Diverse små bidder:

  • Jeg kan mærke, at jeg har haft svært ved at gå i gang med tingene selv. Efter at jeg har haft Steen som mentor, er jeg blevet meget bedre til at sætte ting i gang selv og få tingene gjort – særligt indenfor det økonomiske.
  • Jeg er glad for at Steen har kunnet stille de rigtige spørgsmål og at jeg er blevet set med humor, så jeg også har kunnet grine af mig selv – selvom det ikke altid har været lige rart.
  • Steen har gjort et stort stykke arbejde for at hjælpe mig til at komme videre. Det har givet mig ro og styrke til at ville genoptage en sund livsførelse. Steen ser mennesket bag problemet og taler i øjenhøjde. Jeg har ikke følt ham som en autoritet, som jeg ellers har det svært ved, og han er tilstede i samværet.
  • Jeg synes Steen er pisse dygtig.
  • Af alle mentorer jeg har haft, er Steen helt klart den bedste. Jeg har haft virkelig nemt ved at tage mod den måde, Steen har formidlet sin viden og sparring på.

 

Lær at bruge Loven om Tiltrækning

Lær at bruge Loven om Tiltrækning, så dit liv lander autentisk.

Du er centrum i dit eget univers og du skal selv bestemme i dit liv, for det har ingen anden ret til at gøre.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀

Manden bag Livsdesigner

Steen Andersen

Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

Find flere kontaktinfo her.

Kursus på mail: De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

Tilmeld dig her.