Livets spiral for udvikling trækker mod ubetinget kærlighed.

Uanset om du tror på placeboeffekten eller forsynet, dit eget held eller en anden retningsgivende højere kraft, så er det vigtigt, at din tro altid er gennemstrømmet af kærlighed.

Når du formår at udleve den ubetingede kærlighed i alle aspekter af dit liv, vil der være symbiose til, at du avancerer til højere vibrationer og dermed kan du opnå og tiltrække helt nye personlige dimensioner i dit liv.

Din personlige kontakt til Kraften

Din personlige kontakt til Kraften.
Klik for at åbne billede.

Du har din helt personlige kontakt med din egen indre kerne, og andre mennesker har deres lige så personlige kontakt til deres. Når alle respekterer dette og vælger at leve og at udleve deres liv i forhold til deres personlige kontakt med deres indre kerne og uden at genere andre mennesker, kan alle leve et godt og lykkeligt liv.

Essensen i alt er kærlighed og ved at efterleve denne som en praksis i dit liv, styrker du både dig selv og dem, som du er i kontakt med.

Lad være med at gå ind i skænderier. Vær i en tilgang, hvor du lytter og lader gå, uden at du bærer nag eller sladder med videre. Dit liv er kun negativt eller positivt, hvis du vælger at farve det med disse følelser.

Livet er, og naturen er.

Gå altid foran med et godt og imødekommende eksempel 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt