Stol på dit hjerte og på din mavefornemmelse. De er begge en del af din intuition. Kroppen sanser bedre, og mere end hjernen og det gør den opmærksom på på forskellige måder.

Uanset hvor stor en kapacitet som fremlægger et bevis for dig, så lyt ALTID til dit indre og lad dig lede ud fra det svar, som du oplever at få.

På den måde går ud ALDRIG forkert, for den vej, som du dermed kommer ud ad, er den rette læreproces for dig.

Mavefornemmelse, hjerte, intuition

Mavefornemmelse, hjerte, intuition.
Klik for at åbne billede.

ALTID og ALDRIG er ret definitive ord, og spørgsmålet er, om du tør lade det komme an på en prøve? For hvad siger din mavefornemmelse, og hvad fortæller din logik dig?

Din mavefornemmelse er et udtryk for, hvad du har brug for. Og det kan være i stik modstrid mod, hvad andre mener på dine vegne. Vær opmærksom på, at din mavefornemmelse ikke nødvendigvis viser dig den lette vej.

Nej, du får vist vejen, der giver dig den læring, som gør, at du giver slip på de begrænsninger, der er, for at du kan nå i mål. Det er ikke altid nogen let opgave. Til gengæld er den altid til at løse, når den kommer fra mavefornemmelsen.

Måske kan du ikke lide udfaldet fra din mavefornemmelse, og så må du tage de opgør i dig selv, der giver dig fred i sindet.

Lev og lad leve 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt