Målet er, at alt samvær er baseret på kærlighed, fred og fællesskab. Vejen til målet er at løfte dig ved at fjerne alle falske guder. At du fjerner alle afguder.

Det er en proces, hvor alle nødvendigvis må løfte i flok ud fra vores individuelle formåen.

Løftet er en kvalifikation og ikke en konkurrence. Lad dig ikke holde tilbage af, hvad andre ikke kan i forhold til dig. Løft i stedet din del af opgaven ved at være et godt eksempel, som andre kan tage ved lære af.

Kærlighed, fred og fællesskab

Kærlighed, fred og fællesskab.
Klik for at åbne billede.

Når ALLE har nået det samme mål om kærlighed, fred og fællesskab, er der fred i verden. Det er ikke nogen let opgave, og den er mulig med den rette hjælp.

Bed din indre kraft om hjælp og vær villig til i en periode at gå foran med et godt eksempel. Vær også indstillet på, at du ikke løfter opgaven til fuldkommenhed i alle forhold. Det er en træningsbane, hvor din indsats altid er perfekt uanset dit resultat.

Din vilje til at tage ved lære gør, at du er fuldkommen. Antallet af forsøg til at nå resultatet er uden betydning.

Hav tålmodighed med dig selv og med andre. Ikke alle når målet lige hurtigt, og det er ikke afgørende, om du er forrest eller bagerst, da den bagerste er med til at give de foranliggende en større selvtillid. Den bagerste har derfor også en opgave.

Vær mod andre, som du ønsker, at de skal være mod dig 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt