Indlevelse er svaret på at få dine ønsker opfyldt.

Har du ægte ærlig indlevelse, hvor du slipper alle begær og har ubetinget tillid, vil dit ønske gå i opfyldelse. Vær samtidig taknemmelig for, hvordan og med hvad Skaberkraften hjælper dit ønske på vej og lad være med at give nogen skylden, hvis ikke dit ønske går i opfyldelse på den måde, som du gerne vil have.

Som dine ønsker bliver opfyldt, er altid et resultat af dine samlede tanker og ønsker.

Du kan, og det er et samarbejde med Kraften, som bor i dig. Det er ikke muligt for dig at skabe noget i dit liv alene. Overhovedet ikke.

Når ikke dit liv flasker sig, som du gerne vil, er det, fordi du ikke er klar nok i spyttet. Og det kan være, fordi du lader dig påvirke af ydre omstændigheder. Eller du vil overtage andres frie vilje og deres personlige frihed.

Alle oplevelser som du ønsker i DIT personlige liv, er muligt. Ikke nødvendigvis med dem som du gerne vil det med. Det er oplevelsen, som er mulig.

Det vil ikke nødvendigvis virke, hvis du har som betingelse, at det skal være under bestemte forhold eller med udvalgte personer. Så må du tage en snak med dem for at finde ud af, om de er interesserede.

Du vil jo heller ikke lade dig presse eller manipulere.

Vid hvad dine ønsker er og lad dig drive af ægte interesse, og fordi det er sjovt 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt