Ifølge bibelen siger Jesus: Jeg er vejen og sandheden og livet. Hvis Vejen er med Jesus som forbillede, og Sandheden er Helligånden, der vejleder, og Livet er Skaberkraften som livskilde, så betyder det, at du har ALLE hjælpemidler lige foran dig.

Hvordan ønsker du at bruge dem?

Der kun een leveregel og der en kun eet problem og der er kun een løsning. Find tilbage til indre fred og giv slip på dine behov for retfærdighed.

Vejen, sandheden og livet

Vejen, sandheden og livet.
Klik for at åbne billede.

Find ind i din indre kerne – find tilbage til indre fred – og find tilbage til at hvile med og i Gud. Det er at være i nuet. Lad intet i denne verden forstyrre din indre fred, og du vil være som en magnet for gode oplevelser.

I en hvilken som helst situation, hvor du er i tvivl, kan du altid spørge Helligånden om hjælp. Det var uden tvivl den model, som Jesus brugte, når han manglede løsninger eller overblik.

“Herre, hvorfor har du forladt mig?” er ikke et sandt spørgsmål, da herren – Gud – aldrig forlader dig. Det er dig, der ikke ser og hører kontakten til Gud, når du lader den forplumre af sortsyn.

Vær mod din næste, som du ønsker, at din næste skal være mod dig. Lad dig ikke trække ned til at blive et dumt svin, selvom andre er det. Gå frem som det gode eksempel.

Gå mod en højere sandhed, og alt bliver godt 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt