Stol på dig selv, stol på din intuition og din mavefornemmelse, stol på din indre Kraft.

Hav tillid til den indre Kraft som bor i dig og hav tillid til, at den ved mere om dit liv, end du selv gør. Dermed kan du lægge dine problemer og udfordringer over til denne Kraft i sager, som du ikke selv kan løfte.

Med oprigtig tillid til denne Kraft vil du aldrig have et reelt behov for at lade dig rive med af frygt eller påvirke af angst.

Stol på dig selv

Stol på dig selv.
Klik for at åbne billede.

Der er altid omvæltninger af en eller anden slags. Nogle gange er omvæltningerne bare større eller mindre. Uanset er det vigtigt, at du stoler på dig selv og din mavefornemmelse. Lad dig ALDRIG rive med i frygt eller panik.

Der er altid kræfter, som forsøger at påvirke dig og dit liv med manipulation og løgnagtige oplysninger, som skal få dig til at reagere på en helt bestemt måde. Jeg tror på, at du er helt med på, at det er sådan, at reklamer fungerer. Altså at de er designet til at resultere i en bestemt adfærd.

Samfundet, medierne og systemet som er sat til at varetage dine interesser laver også design af den måde, som de formidler på. Og det er for at få dig til at reagere op helt konkrete måder, som passer i DERES kram.

Der er kun en leveregel, der er kun et problem, og der er kun en løsning.

Hav ingen falske Guder 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt