Vær mod andre, som du ønsker, at de skal være mod dig, og tilbed ikke materielle goder, økonomisk overflod eller bestemte udfald.

Lad dig lede af livet ved at gribe de muligheder der byder sig og se din succes komme af sig selv.

Tilstræb altid at have indre fred og hav tillid til at livet løser sig på bedste vis. Hav også tillid til at den løsning, der kommer, er din vej til større frihed, uanset hvordan løsningen ser ud.

Der er kun een leveregel - klik for at åbne billede

Der er kun een leveregel.
Klik for at åbne billede.

Selvom du ikke er troende, eller du har en tro, der ikke inkluderer tre-enigheden, så er essensen vigtig i første bud, der siger: “Du må ikke have andre guder end mig”.

Og hvad betyder det så lige ud fra et ikke-religiøst perspektiv … ?

Jo, hvis du ser på, hvad troen på en højere kraft gør for tilhængerne, når det er bedst, så skaber troen et skelet i livet, der giver tryghed og en indre fred, der fundamentalt hviler på en grundliggende følelse af ubetinget kærlighed og tillid til at være taget vare på samt opmærksomhed på at bruge de muligheder, der viser sig på livets vej.

Der er altså ingen fordomme eller domme, og ingen følelse af retfærdighed eller mangel på samme og der er vilje og at forfølge egne drømme og hjælpe andre til at fuldføre deres.

Ud fra perspektivet om ubetinget kærlighed er ingen bedre end andre, og du er altså lige så god som alle andre, og du har lige så meget ret til at være, som du har lyst – så længe du ikke generer andre for chikanens skyld.

Tilsvarende har du også pligt til at rumme andre på samme vilkår.

HUSK: Det er meget få mennesker, der reelt formår at efterleve dette, så der er rigeligt plads til, at du kan øve dig, uden at nogen ser skævt til dig 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt