Indledning

– Livet er enkelt

Rejsen fra 3D til 5D er en rejse fra matrix, frygt, kontrol og diktatur, til en verden som er styret af kærlighed fra hjertet, og begge ideers begreber bliver ude i samfundet anvendt i flæng eller efter temperament. For mig giver begge ideer mening. Af disse udtryk foretrækker jeg at bruge varianter af udtrykket kærlighedens vej eller at leve fra hjertet.

Kraften eller Helligånden er for mig en bedre formulering, der beskriver den højere energi, som jeg har en meget klar erkendelse af, at vi alle er en del af. Kvantefysikken har helt klare holdninger til, at vi med tankerne kan påvirke materien, og forsøg og beskrivelser af placeboeffekten viser tydelige resultater i den medicinske verden. Jeg vil påstå, at den i lige så stor grad virker på resten af livets områder.

Måske kender du Loven om tiltrækning. Den fortæller, at det, som du har fokus på, er det, som du vil opleve og tiltrække. Hvad sker der så, når du arbejder intenst nogle minutter eller nogle få timer om dagen på at forestille dig et nyt liv, og du efterfølgende bruger flere timer på at fastholde det nuværende liv, fordi du hele tiden fokuserer på de kampe, som du oplever?

Jo, lige der bliver det lysende klart, at det nye liv er lige om hjørnet – vel … !? 🥰

Dette værk beskriver fordomme og holdninger, som det er nødvendigt, at du tilretter eller giver slip på, for at nå i mål med at du kan skabe det liv, som du inderst inde ønsker dig ❤

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt