Livsdesigner Nyhedsmail

Livsdesigner Nyhedsmail hed tidligere Månedens mail og udsendes nu en til to gange om ugen. Mailen indeholder oplysninger og overvejelser omkring personlig udvikling, religioner og livsfilosofier. 

Har du også lyst til at blive tilmeldt kurset “De 3 trin til succes”, kan du med fordel anvende denne formular: [ Tilmelding til “De 3 trin til succes” ], da du ved tilmelding til kurset samtidig bliver tilmeldt Livsdesigner Nyhedsmail – helt automatisk.

Har du lyst til at få større forståelse og få endnu bedre ballast til at leve dit liv med indre fred, er du velkommen til at [ deltage på et af mine kurser ] eller kontakte mig for en uddybende snak ved at [ Bestille en indledende samtale ].

Pris: Livsdesigner Nyhedsmail koster 0,- DKK.

Tilmelding via formularen herunder:

Vær Obs på om den mail, som bliver sendt til dig bliver fanget i dit SPAM filter. I givet fald skal du finde den i SPAM mappen og tilføje afsenderen til godkendte mailadresser.

Manden bag Livsdesigner

Steen Andersen

Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

Find flere kontaktinfo her.

Kursus på mail: De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

Tilmeld dig her.