Bogliste

Bogliste med referencer til gode bøger og opslagsværker til brug for selvhealing.

Bøger på dansk

Kroppens hemmelige sprog

Inna Segal.

Uddrag fra Saxo.com: Inna Segal er en internationalt anerkendt healer, professionel foredragsholder, forfatter og tv-vært. “Kroppens hemmelige sprog” er Inna Segals store guide til sundhed og wellness og gennem ti grundprincipper får du et indblik i, hvordan du kommer tilbage til en naturlig tilstand af sundhed. “Kroppens hemmelige sprog” er således en unik håndbog til healing fyldt med enkle øvelser og sat op som et opslagsværk, som kan bruges ved enhver sygdom eller ubalance. 

Alt er godt

Louise L Hay.

Fra Saxo.com: “Alt er godt” er en håndbog til alle, der gerne vil helbrede dem selv og få balance i både sindet og kroppen. Der er stor sammenhæng mellem følelser og sundhed eller mangel på samme. En sygdom kan i høj grad hænge sammen med mentale mønstre, der skal ændres. Bogen er videnskabelig og baseret på både naturmedicin og vestlige lægevidenskab, der går i dybden med hvordan vores følelser og sind har indflydelse på vores krops sundhed.

Helbred dit liv

Louise L Hay.

Ny opdateret og revideret udgave af Louise Hays klassiker HELBRED DIT LIV.

Fra tidligere udgave: I denne indsigtsfulde og øjenåbnende bog tager Louise L. Hay fat om roden på de sundhedsmæssige  problematikker, der plager det moderne menneske. Louise L. Hay har gennem årene hjulpet millioner af mennesker med at genvinde deres selvværd og finde kærligheden til sig selv, og hun er om nogen blevet et ikon inden for selvudvikling og positiv tænkning – kendt og elsket verden over. Hun beskriver, hvordan vi skaber vores oplevelser gennem de tanker, vi tænker om os selv, ødelæggende mønstre som bitterhed, kritik og skyldfølelse ligger dybt i mange af os, men ved at blive bevidst om de bagvedliggende årsager til disse negative tankemønstre kan vi transformere os selv. Selverkendelse og selvaccept er nøglen til en positiv forandring, hvor vi genvinder styrke og sundhed via kærlighed til os selv.

Udenlandske bøger

Metaphysical Anatomy: Your body is talking, are you listening?

Evette Rose.

Volume 1 is Psychosomatics of Adults. Psychosomatics of Children Volume 3 has finally been released!

Fra Saxo.com: For Volume 1: In this 1.5 KG, 7 x 10 inches, 800-page book AND 679 medical conditions for adults you will: Understand the causes of emotional, mental, and physical ailments that stem from your ancestry, conception, birth, and childhood. If you are an alternative practitioner you will quickly sharpen your skills, learn more powerful approaches!

NB: Volume 1 er meget omfattende, Volume 2 er en meget nedkortet version kun med teasere, og den er ikke gennemgribende. Volume 3 kender jeg ikke pt.