Måske er det sådan, at du har tænkt, at biblen er skrevet af mennesker og til mennesker, og at der nok er en anden udlægning af det religiøse eller spirituelle? Jeg er en af dem, som ikke er helt på linje med den måde, som religioner bliver praktiseret i dag.

Min tanke er, at der er en højere kraft, og at denne højere kraft er totalt uden fordømmelse overfor, hvad du og jeg gør – hvad vi gør – i den menneskelige verden.

Denne uges video tager udgangspunkt i min tro på den kraft, som jeg tror på, er bag den fysiske verden. Se denne uges video og få en ny eller bare en anderledes vinkel til, hvordan vi kan tolke det første bud: “Du må ikke have andre guder end mig”.

Jeg tror på, at du kan være enig med mig i, at min udlægning vil fungere som støddæmper for mange af de konflikter, som vi oplever i denne verden.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FRAYDERTILNYDER

Lær at sige fra og sætte grænser

Forkæl dig selv på din rejse, så dit liv lander autentisk. Jeg er din professionelle ven og mentor i en afslappende dialog med dig.

Du skal selv bestemme i dit liv, for det vil jeg ikke gøre. Derimod vil jeg komme med forslag til andre veje på din rejse i livet. Forslag der får dig til at tage det valg, som du har brug for.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀