Måske er det sådan, at du har tænkt, at biblen er skrevet af mennesker og til mennesker, og at der nok er en anden udlægning af det religiøse eller spirituelle? Jeg er en af dem, som ikke er helt på linje med den måde, som religioner bliver praktiseret i dag.

Min tanke er, at der er en højere kraft, og at denne højere kraft er totalt uden fordømmelse overfor, hvad du og jeg gør – hvad vi gør – i den menneskelige verden.

Denne uges video tager udgangspunkt i min tro på den kraft, som jeg tror på, er bag den fysiske verden. Se denne uges video og få en ny eller bare en anderledes vinkel til, hvordan vi kan tolke det første bud: “Du må ikke have andre guder end mig”.

Jeg tror på, at du kan være enig med mig i, at min udlægning vil fungere som støddæmper for mange af de konflikter, som vi oplever i denne verden.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FRAYDERTILNYDER

Lær at bruge Loven om Tiltrækning

Lær at bruge Loven om Tiltrækning, så dit liv lander autentisk.

Du er centrum i dit eget univers og du skal selv bestemme i dit liv, for det har ingen anden ret til at gøre.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀