Du har måske hørt, at du kan skabe lige nøjagtig den verden og det liv, som du ønsker dig. Det har jeg i alt fald. For mig har det været noget af en opgave at få til at virke. I et tempo som jeg ikke synes, er hurtigt nok, kommer det nu til udtryk i mit liv, og jeg har manifesteret oplevelser, hændelser og tilstande, som jeg i dag kun kan sige, at de er skabt af mine tanker og ønsker. Der er alt for mange sammenfald til, at jeg tror på, at det er tilfældigheder.

LOA er Loven Om Tiltrækning (The Law Of Attraction). Loven er altid virksom, og den virker optimalt, når du samtidig anvender Loven om bevidst Skabelse og Loven om at Tillade. Videoen i dette indlæg fortæller eksempler på, hvad det er, at du har brug for at tillade i den verden, som du kigger ind i – altså den fysiske verden.

For mit eget vedkommende er det først for nylig, at jeg er blevet bevidst om, hvordan Loven om at Tillade rent faktisk virker, og jeg arbejder fortsat med  en finpudsning af, hvad det betyder for mig. Foståelse for Loven om at Tillade har gjort, at mit liv er blevet en hel del lettere at håndtere, og jeg hviler meget bedre i forhold til den verden, som jeg er en del af.

Et væsentligt element er at hvile i nuet, og du kan få svaret på, hvordan du kan komme dertil, ved at du ser ovenstående video.

Har du brug for yderligere hjælp eller et venskabeligt skub, så kontakt mig via denne formular: /kontakt/indledende-samtale/.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FRAYDERTILNYDER

Lær at bruge Loven om Tiltrækning

Lær at bruge Loven om Tiltrækning, så dit liv lander autentisk.

Du er centrum i dit eget univers og du skal selv bestemme i dit liv, for det har ingen anden ret til at gøre.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀