Når vi går, fra at være yder til at være nyder, så kan fokus på det gode være en kæmpe hjælp. Du kan lave kulde, og du kan lave varme, hvis du har de rigtige maskiner til det. Det er ikke muligt at lave mørke. Du kan lave lys og fravær af lys giver mørke. Når du derfor er i en mørk periode i dit liv, kan du gøre den god ved at lægge lys ind i stedet for.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FraYderTilNyder

Lær at sige fra og sætte grænser

Forkæl dig selv på din rejse, så dit liv lander autentisk. Jeg er din professionelle ven og mentor i en afslappende dialog med dig.

Du skal selv bestemme i dit liv, for det vil jeg ikke gøre. Derimod vil jeg komme med forslag til andre veje på din rejse i livet. Forslag der får dig til at tage det valg, som du har brug for.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀