Hvis nu din verden falder fuldstændig fra hinanden, hvordan vil du så takle det? Denne provokerende video udfordrer dine valg og sætter sagen på spidsen. Hvad vil du vælge, at der skal ske med resten af dit liv, når du er sat i en situation, hvor din verden er faldet fra hinanden og hvordan samler du dig selv op.

Se videoen og få mit svar på denne udfordring.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FRAYDERTILNYDER

 

Lær at sige fra og sætte grænser

Forkæl dig selv på din rejse, så dit liv lander autentisk. Jeg er din professionelle ven og mentor i en afslappende dialog med dig.

Du skal selv bestemme i dit liv, for det vil jeg ikke gøre. Derimod vil jeg komme med forslag til andre veje på din rejse i livet. Forslag der får dig til at tage det valg, som du har brug for.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀