Mange ting kan holde os tilbage, siger vi. I praksis er det vores følelser og vores blokeringer på det indre plan, som er de største hindringer. Jeg opdagede at en oplevelse fra min barndom, havde givet mig en stærk oplevelse af at være forkert.

Denne følelse af at være forkert er ophævet, og det sætter nogle helt nye rammer for, hvad jeg tør kaste mig ud i. Der er nok andre blokeringer, som jeg endnu ikke har fundet. Denne var i alt fald en af dem, hvor det er tydeligt, at der er sket en ændring.

At gå med en oplevelse af at være forkert, er stressende, og det er derfor vigtigt at slippe denne følelse, for at mindske stress.

Indhold i video:

00:00 – Velkomst
00:05 – Introduktion
00:20 – Benny Illemann
00:50 – Hvad der holder os tilbage
02:10 – Følelsen af forkerthed
03:20 – Den iboende oplevelse
04:20 – Perfekthed som opløsning af forkerthed
05:00 – Alt er perfekt, også det forkerte
05:30 – At rumme det uperfekte
07:00 – Vær med det, som du har
07:40 – Følgevirkningen af det forkerte
08:10 – Du er perfekt
09:00 – Læreprocessen er vigtig
09:20 – Afslutning
09:30 – Tak fordi du lyttede med

Link til Benny Illemann: Benny’s Klarsyn på FB.

 


#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FRAYDERTILNYDER

Lær at sige fra og sætte grænser

Forkæl dig selv på din rejse, så dit liv lander autentisk. Jeg er din professionelle ven og mentor i en afslappende dialog med dig.

Du skal selv bestemme i dit liv, for det vil jeg ikke gøre. Derimod vil jeg komme med forslag til andre veje på din rejse i livet. Forslag der får dig til at tage det valg, som du har brug for.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀