Måske du har oplevet det: at du mister fokus eller har svært ved at overskue eller koncentrere dig om den opgave, som du er ved. Det kan betyde, at du ikke leverer den kvalitet, som du ønsker, eller at du ikke når de mål, som du ønsker.

At miste fokus kan betyde, at selvværdet bliver mindre, at der kommer en bekymring eller en frygt for at miste anseelse eller venner. Ingen panik for der er en løsning, så det ikke kommer til at ske.

Denne video giver dig en forklaring på, hvad der kan være årsagen, og hvad der skal til, for at du løser det, så det bliver lettere for dig.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FRAYDERTILNYDER

Lær at sige fra og sætte grænser

Forkæl dig selv på din rejse, så dit liv lander autentisk. Jeg er din professionelle ven og mentor i en afslappende dialog med dig.

Du skal selv bestemme i dit liv, for det vil jeg ikke gøre. Derimod vil jeg komme med forslag til andre veje på din rejse i livet. Forslag der får dig til at tage det valg, som du har brug for.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀