Hvis du fjerner alt det fra dig, som er med til at identificere din status, hvordan vil du andre så opleve dig ? Altså hvis dit tøj, evt. make-up og opsætning af hår, duft, indflydelse fra din opvækst og din uddannelse og andre kendetegn som er særlige for dig.

Hvordan vil du opleve andre, hvis de tilsvarende ikke havde særlige kendetegn ?

Jeg vil vove den påstand at i det øjeblik, hvor du vælger at gå til et andet menneske, uden at du på forhånd har nogen holdning til, hvordan dette menneske er, så bliver det en meget mere konstruktiv snak.

Årsagen er, at dine fordomme ikke længere har samme indflydelse på, hvordan udfaldet af samtalen bliver.

Hvad nu, hvis du kan være forbillede for, hvordan andre kan blive bedre parter i en samtale og hvad nu, hvis alle mennesker kunne undlade at være fordømmende overfor hinanden, og vi alle kunne lære at hjælpe og støtte hinanden derhen, hvor vi hver især gerne vil være ?

Vil du vide, hvordan du selv kan nå der til, så se lige denne korte video igennem: Fra yder til nyder.

Du kan også bestille en uforpligtende samtale her: Book tid til samtale.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FRAYDERTILNYDER

Lær at sige fra og sætte grænser

Forkæl dig selv på din rejse, så dit liv lander autentisk. Jeg er din professionelle ven og mentor i en afslappende dialog med dig.

Du skal selv bestemme i dit liv, for det vil jeg ikke gøre. Derimod vil jeg komme med forslag til andre veje på din rejse i livet. Forslag der får dig til at tage det valg, som du har brug for.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀