Som en del af et kursusforløb som jeg deltager i i øjeblikket, er jeg i dag fredag den 21-05-21 inviteret til at deltage i frokost på restaurant Nimb ved Tivoli i København. Datoen er ikke offentliggjort før i slutningen af kurset og i praksis skete det den 14-05-21. Der er i dette flere udfordringer, hvor jeg har brugt min faste klippe til at have tillid til, at jeg kunne komme med.

I mit dagjob har vi i øjeblikket ret mange opgaver, der kommer ind fra dag til dag, og vi skal stadig passe de løbende opgaver. Blandt disse er forberedelse til begivenheder, der afvikles i weekenderne. Den weekend op til den 21/05 er pinsen, der er en af de weekender, hvor der er særligt mange aktiviteter.

Første skridt var altså at spørge om fri, hvilket blev bevilget straks, da jeg også er fleksibel i forhold til at tage timer, der ligger ubekvemt..

Andet skridt var at få adgang til restauranten uden test for C-19, da jeg er fritaget. Kontakt til vært som henviste til restaurant. Jeg tog derfor kontakt til restaurant, der oplyste, at det ville være Ok, under forudsætninger, som jeg fint kunne acceptere.

Jeg fik mig derfor tilmeldt, og det blev oplyst, at hvis jeg ikke dukkede op, ville det koste et “no-show” gebyr på 1250,- kr – uanset årsag … Når det er opgivet, som en del af betingelserne, så er det altså bare sådan 😱

Tredje skridt var at arrangere kørsel, hvor jeg med det samme fik tilsagn fra to sparringspartnere, der også deltager i forløbet.

Så langt så godt. Der var dog lige det med parkering, som jeg ikke var helt trygt med. Et opslag i FB gruppen hjalp på vej og viste, at det er nødvendigt på forhånd at reservere parkering i det centrale København. Et forhold som for mig var meget overraskende.

Med mindre, end to dages varsel sprang den ene kørselsdeltager fra med gyldig grund. Dette fik den anden til at springe fra af økonomiske årsager, der også er gyldig grund. Jeg stod derfor med en tur til København og udfordringer med parkering, samt udfordringer med at navigere rundt i bil i det centrale København og udfordringer med de økonomiske følger, der er ved at køre alene.

Det blev hurtigt klart, at en rutebus ville være billigere, ud fra det svar, som Google gav. På den aktuelle dag ville turen være Middelfart til København og retur. Hjemmesiden for rutebussen virkede ikke, da søgningen viste fejl. DSB søgning virkede ikke, da den stod og søgte uden at give svar. Installation af de respektive app’s på mobil gav i første omgang ikke noget svar og efterfølgende viste det sig, at rutebussen ikke kører fra Middelfart.

DSB var altså den eneste mulige løsning, og kun ved bestilling via app, da hjemmesiden stadig ikke gav noget svar. Jeg undersøgte udrejse og hjemrejse og der var ret stor prisforskel, da hjemrejse kun kunne ske på første klasse. Det blev derfor hjemrejsen, som jeg bestilte først, Derefter bestilte jeg udrejse, der stadig var halv pris af hjemrejse.

Rejsen er der for bestilt, og jeg slipper for at bekymre mig om parkering. Da restauranten ligger lige ved siden af hovedbanegården, kan jeg nærmest gå direkte fra toget og ind i restauranten. Undervejs kan jeg så lave den afsluttende opgave, der er til kurset, og jeg kan bruge toilettet, mens vi kører. Der er mange fordele, og så er det billigere, end det er at køre selv.

Om jeg var træt af processen undervejs – Jo, så det gjorde noget. Og jeg har også hele tiden haft en ubændig tro på min faste klippe: Det som er større end mig, og som ved mere om mit liv, end jeg selv gør, og at der er en mening med, at det er blevet, som det er blevet. Jeg er ikke nødvendigvis forstående overfor, hvorfor der skulle være så mange udfordringer, og at det skulle være så bøvlet. Til gengæld konstaterer jeg at ved at bruge DSB app til at bestille med, så gemmer jeg billetten på min mobil og behøver ikke have den printet ud.

Troen på min faste klippe: Det som er større end mig, hjælper mig til at komme gennem de oplevelser i livet, som jeg ikke helt selv kan finde forståelse for, eller som jeg ikke synes, virker retfærdige. Samtidig gør troen på min klippe, at jeg selv bliver stærkere som klippe, da min oplevelse af at have rygdækning giver mig en større styrke og stærkere selvtillid.

Hvilken klippe tror du på?

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #VÆRPOSITIV #HAVTILLID