Magelighed er sådan et godt ord. Det dækker over at have det godt på en måde, som vi har lyst til at blive i, eller som vi har lyst til at opnå. En tilstand, hvor vi ikke skal gøre ret meget og ikke bruge ret meget energi.

Vi kan derfor bruge vores magelighed som et kompas for, hvordan vi skal reagere i en situation. Hvis vi går efter at få en tilstand, der giver os en større magelighed, så er det måske værd at arbejde den vej. Det betyder, at vi som udgangspunkt skal være taknemmelige for den tilstand, som vi er i nu, og så samtidig stile efter at opnå en tilstand med en større grad af magelighed eller en større grad af tilfredshed. En tilstand hvor livet er lettere.

Det er sådan, vi udvikler os. Og det er sådan, at udvikling sker. Ved at bruge den nuværende situation i livet som trinbræt til at opnå noget, som er bedre.

Forudsætningen for, at det virker, er, at du ved, hvad du vil have ud af den situation, som du stiler efter at opnå. Du skal ikke have en plan for, hvordan du kommer derhen, derimod skal du have et billede af og altså en ide om, hvad det er, at du vil opnå af komfort og magelighed.

 

Når mageligheden blokerer

På den anden side, så er magelighed også en mulig årsag til, at du fastholder dig selv eller at du lader dig manipulere. Det kan ske i de situationer, hvor du skal ændre dit verdensbillede ud over, hvad du har lyst til. Langt de fleste af os ved med sikkerhed, at jorden er rund. Alligevel er der nogle, som tror på “flad jord” teorien og er overbeviste om, at jorden er flad. Du kan finde en del danske indslag på Youtube om flad jord teorien og der er flest engelske indslag, hvor der hedder flat earth.

Både du og jeg ved, at jorden er rund, og det er der ikke tvivl om. Hvordan var det dengang, da folk oprigtigt troede på, at jorden var flad, og nogen fortalte dem, at jorden ikke var universets centrum, og at jorden var rund .. ? Min påstand er, at det var lidt op ad bakke at få den teori udbredt til at være en almen opfattelse. Den primære årsag var, at folk skulle ændre deres verdensbillede.

De var dengang vandt til, at videnskaben havde svaret. Når der så kom en ny viden ind i videnskaben, skulle den gamle aflæres, før den nye viden kunne finde plads. Og det er før den tid, hvor videnskaben kunne købes til at levere et givent svar ud fra en betalt pris.

 

Drop mageligheden

Når du kigger rundt i verden i dag, hvor lader du dig så styre af af have en holdning ud fra, hvordan dit verdensbillede bliver udfordret .. ? Er du medløber, eller er du modstander, fordi du oprigtigt tror, eller fordi du ikke vil lade dit verdensbillede falde fra hinanden .. ?

Min påstand er, at du først finder ud af, hvor du står, når du tør udfordre din magelighed og være villig til at indrømme, at dit verdensbillede er forkert. Altså, når du tør tage den foreløbige holdning, at de andre godt kan have ret. Først, når du selv har undersøgt alle sider af sagen, og fulgt med i debatten over noget tid og med dig selv har taget en beslutning om, hvor du står, så er du ude over, at du gør det for magelighedens skyld.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID

Lær at bruge Loven om Tiltrækning

Lær at bruge Loven om Tiltrækning, så dit liv lander autentisk.

Du er centrum i dit eget univers og du skal selv bestemme i dit liv, for det har ingen anden ret til at gøre.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀