Sunde interesser er vigtige, fordi de gør dine tanker konstruktive.

Placeboeffekten gælder også her, hvor det som du fokuserer på i dine tanker, er det, som du har fokus på i dit liv, og dit fokus som en selvforstærkende effekt kommer til udtryk. Hold altid fokus på konstruktive og berigende tilstande.

Det vil sige at have fokus på det, som du ønsker at opnå, i stedet for det, som du vil væk fra. Flyt fokus derhen, hvor du gør forskel for dig selv og andre.

Når du bruger tid på at gøre dig selv bevidst om, hvad du gerne vil opnå, så er det skønne spildte kræfter, hvis du efterfølgende bruger mere tid og flere kræfter på at overbevise dig selv om alle de muligheder, der er, for at det kan gå galt.

Når du gerne vil, at dine ønsker går i opfyldelse, så brug den øvrige tid på konstruktive interesser, der kan holde din bevidsthed fast, så den ikke glider over i tanker og filosofier, der kan modarbejde opfyldelsen af dit ønske.

Placeboeffekten virker lige stærkt på konstruktive og på destruktive tiltag, og det er derfor vigtigt, at du ikke drejer dine tanker i en destruktiv retning. Brug i stedet din mentale kapacitet til hyggelige og opbyggende gøremål.

Vær i livet, som du ønsker, at livet skal være mod dig 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt