Månedens mail

Månedens mail sendes først på måneden. Mailen indeholder informationer og refleksioner omkring livets og sindets 11 love. Indholdet tager udgangspunkt i Raymond Holliwell’s bog [ “Working with the Law” ]. Informationer og beskrivelser i månedens mail er på dansk.

Ønsker du samtidig at blive tilmeldt kurset “De 3 trin til succes”, kan du med fordel anvende denne formular: [ Tilmelding til “De 3 trin til succes” ], da du via tilmelding til kurset automatisk bliver tilmeldt månedens mail.

Hvis du ønsker at komme dybere ind i materialet og få endnu bedre ballast, er du velkommen til at [ deltage på et af vore kurser ] eller kontakte mig for en uddybende snak ved at [ Bestille en indledende samtale ].

Pris: Månedens mail koster 0,- DKK.

Tilmelding via formularen herunder:

Vær Obs på om den mail vi sender til dig bliver fanget i dit SPAM filter. I givet fald skal du finde den i SPAM mappen og tilføje afsenderen til godkendte mailadresser.

Kontaktinfo

Steen Andersen

Mail: eller mobil: 2679 4222.

Hvem er Steen Andersen?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Find flere kontaktinfo her.

Udtalelser

Virusfri kontakt

Alle samtaler foregår online via video. Der er derfor ingen transport for dig, eller risiko for infektion med Corona, Covid-19, influenza, benbrud eller andre vira.

Kategorier