Månedens mail (gratis)

Månedens mail sendes først på måneden. Mailen indeholder informationer og refleksioner omkring livets og sindets 11 love. Indholdet tager udgangspunkt i Raymond Holliwell’s bog [ “Working with the Law” ]. Informationer og beskrivelser i månedens mail er på dansk.

Ønsker du samtidig at blive tilmeldt kurset “De 3 trin til succes”, kan du med fordel anvende denne formular: [ Tilmelding til “De 3 trin til succes” ], da du via tilmelding til kurset automatisk bliver tilmeldt månedens mail.

Hvis du ønsker at komme dybere ind i materialet og få endnu bedre ballast, er du velkommen til at [ deltage på et af vore kurser ] eller kontakte mig for en uddybende snak ved at [ Bestille en indledende samtale ].

Pris: Månedens mail koster 0,- DKK.

Tilmelding via formularen herunder:

Vær Obs på om den mail vi sender til dig bliver fanget i dit SPAM filter. I givet fald skal du finde den i SPAM mappen og tilføje afsenderen til godkendte mailadresser.

KONFLIKT-HÅNDTERING

Læs om effektiv konflikthåndtering.

Læs mere her ...

Kontaktinfo

Steen Andersen

Mail: eller mobil: 2679 4222.

Hvem er Steen Andersen?

Det er gratis at spørge
- og helt uforpligtende.

Find flere kontaktinfo her.

Virusfri kontakt

Alle samtaler foregår online via video. Der er derfor ingen transport for dig, eller risiko for infektion med Corona, Covid-19, influenza, benbrud eller andre vira.

Kategorier