Livsdesigner – business

Livsdesigner – business er et forløb til ledere, nystartede virksomheder og iværksættere, der ønsker at vækste og holde fokus til opnåelse af – tilsyneladende – umulige mål. Vi tager udgangspunkt i den aktuelle situation og de udvidelser du ønsker. Livsdesigner – business har fokus på virksomheden og de udfordringer der er forbundet med driften af denne.

Den succesfulde drift af en virksomhed bunder i de muligheder ledelsen definerer. Kunsten består i at skabe det nødvendige fokus samtidig med at der skabes et visionært mål, som der stiles efter med de rette rammer.

Den rette indstilling er fokus med klare linjer og tillid, handlekraft, overvindelse samt en ukuelig tålmodighed. Livsdesigner – business er et forløb, der fokuserer på din indre kerne og hvad der kan skabe fokus, så din allerede eksisterende drivkraft komme til udtryk som motivation og handlekraft med resulterende succes.

Hvordan ser dit liv ud, hvis:

… du er beslutsom, fokuseret, handlekraftig og oser af tillid?

KONFLIKT-HÅNDTERING

Læs om effektiv konflikthåndtering.

Læs mere her ...

Udtalelser

Kontaktinfo

Steen Andersen

Mail: eller mobil: 2679 4222.

Hvem er Steen Andersen?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Find flere kontaktinfo her.

Virusfri kontakt

Alle samtaler foregår online via video. Der er derfor ingen transport for dig, eller risiko for infektion med Corona, Covid-19, influenza, benbrud eller andre vira.

Kategorier