Livsdesigner – business

Livsdesigner – business er et forløb til ledere, nystartede virksomheder og iværksættere, der ønsker at vækste og holde fokus til opnåelse af – tilsyneladende – umulige mål. Vi tager udgangspunkt i den aktuelle situation og de udvidelser du ønsker. Livsdesigner – business har fokus på virksomheden og de udfordringer der er forbundet med driften af denne.

Den succesfulde drift af en virksomhed bunder i de muligheder ledelsen definerer. Kunsten består i at skabe det nødvendige fokus samtidig med at der skabes et visionært mål, som der stiles efter med de rette rammer.

Den rette indstilling er fokus med klare linjer og tillid, handlekraft, overvindelse samt en ukuelig tålmodighed. Livsdesigner – business er et forløb, der fokuserer på din indre kerne og hvad der kan skabe fokus, så din allerede eksisterende drivkraft komme til udtryk som motivation og handlekraft med resulterende succes.

Hvordan ser dit liv ud, hvis:

… du er beslutsom, fokuseret, handlekraftig og oser af tillid?

Manden bag Livsdesigner

Steen Andersen

Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

Find flere kontaktinfo her.

Kursus på mail: De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

Tilmeld dig her.