Livsdesigner – indhold

I sin grundform består et Livsdesigner forløb af en indledende samtale, en kickstarter session og en række opfølgende samtaler. Der er til dette yderligere en bogliste og en video liste med anbefalede bøger og videoer, som kan hjælpe dig på din vej og give inspiration.

Hvordan ser dit liv ud, hvis:

… du er i stand til at hurtige, gode beslutninger – der virker?

 

Indhold

  • Indledende samtale, der kun koster din registrering, hvor vi har en snak om, hvor du vil hen og hvad du gerne vil opnå. Vi taler om det aktuelle omfang og den støtte, som du gerne vil have undervejs.
    Du vælger herefter, hvorvidt du vil gå ind i et Livsdesigner forløb.
  • Kickstarter session, der indgår i forløbet, hvor vi går i dybden med dine ønsker og hvordan du skal prioritere din videre vej frem. Særligt hvad første næste skridt er for dig. Der er tale om en fuldstændig individuel vej og samtalen er i fuld fortrolighed, hvor kun du og jeg deltager.
  • Anbefalede bøger og film, som passer til dig.
  • Medlemskab og deltagelse i lukket FB gruppe. Her vil du kunne finde sparring også efter at du er afsluttet i forløbet.
  • Mulighed for deltagelse i lukkede gruppesessioner der vil være to eller flere gange om måneden. Du har her mulighed for mere koncentreret sparring.

Samtaler vil foregå som videokald, hvor jeg på forhånd har tildelt et link, der kan anvendes til det aktuelle møde.

Manden bag Livsdesigner

Steen Andersen

Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

Det koster 0,- kr at spørge
- og det er helt uforpligtende.

Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

Find flere kontaktinfo her.

Kursus på mail: De 3 trin til succes

Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

Tilmeld dig her.