Det hedder sig, at Loven om Tiltrækning, også kaldet LOA, giver os mulighed for at skabe lige nøjagtig det liv, som vi ønsker os. Efter min overbevisning er det en sandhed med modifikationer, da der kun er én Skaber. Og vores Skaber har givet os nogle rammer og regler, som vi kan anvende for at administrere vores liv, så det bliver, som vi ønsker det.

Ud over Loven om Tiltrækning skal du også være bevidst om Loven om Bevidst Skabelse og Loven om at Tillade. Loven om at Tillade beskriver, at du skal tillade andre, at de har brug for at opføre sig, som de gør.

Ved at kende og ved at anvende disse tre love eller regler kan du tiltrække situationer og tilstande i dit liv, som du ønsker det. Det gør du på godt og ondt, som vi siger. Hvad du frygter, det tiltrækker du og hvad du elsker, det tiltrækker du også. Opgaven bliver nu at holde fokus på det, som du ønsker og at slippe frygten for det, som du ikke ønsker.

Du kan overgive dine bekymringer og din frygt til Skaberen, så du kan holde fokus på det, som du ønsker dig. Ud fra min erfaring er det en langt lettere måde at tiltrække de situationer og tilstande, som jeg har ønsket mig. Og når jeg kan, så tror jeg også på, at du kan.

Min tilgang er, at grundenergioen i alt er kærlighed, og at vi er her for at hjælpe hinanden med at nå de mål, som vi hver især ønsker os. Altså en verden i gensidig kærlighed.

Har du brug for yderligere hjælp eller et venskabeligt skub, så kontakt mig via denne formular: /kontakt/indledende-samtale/.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FRAYDERTILNYDER #LOA

 

Bestil tid til en uforpligtende samtale

Herunder kan du fortælle om dine udfordringer og bestille en tid til en samtale, hvis du ønsker, at jeg skal hjælpe dig med at få løst dine udfordringer. Den første samtale er gratis.

Accept af, at dine oplysninger må bruges og gemmes.

12 + 1 =