Loven om Tiltrækning, også kaldet LOA, er ikke et princip, som kun anvendes til “hobby” og ud fra interesse. Det er muligt at gøre praktisk og bevidst brug af LOA, så du eksempelvis kan dreje et arbejdsmiljø til en bedring.

Ud over Loven om Tiltrækning, skal du også være bevidst om Loven om Bevidst Skabelse og Loven om at Tillade. Loven om at Tillade beskriver, at du skal tillade andre, at de har brug for at opføre sig, som de gør.

Ved at du ikke forsøger at bekæmpe dem, vil du sætte den rolle fri, som du spiller i deres liv, så en anden kan overtage den. Dermed får du overskud til at kunne dreje arbejdsmiljøet og omgangstonen derhen, hvor den bør være. Se videoen og lad dig inspirere.

Har du brug for yderligere hjælp eller et venskabeligt skub, så kontakt mig via denne formular: /kontakt/indledende-samtale/.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FRAYDERTILNYDER #LOA

 

Bestil tid til en uforpligtende samtale

Herunder kan du fortælle om dine udfordringer og bestille en tid til en samtale, hvis du ønsker, at jeg skal hjælpe dig med at få løst dine udfordringer. Den første samtale er gratis.

Accept af, at dine oplysninger må bruges og gemmes.

10 + 8 =