Vær rolig, fredfyldt og let

Penge og rigdom er ikke det, som skal stå øverst på ønskesedlen. Indre fred er langt vigtigere. Du kan finde indre fred ved at udvise ubetinget tillid til den kraft, som har skabt os alle.

Ved at ære skaberkraften og være med den i respekt, så vil du finde ud af, af den er din allerstørste ven og din mest trofaste støtte gennem dit liv.

Målet er, at du kan stå på egne ben, og at du er rolig, fredfyldt og let. Livet skal være legende, lykkeligt  og succesfuldt.

Steen Andersen
Livsdesigner

Alle veje fører til Rom er et af de ordsprog vi bruger. Jo, og lige her er det i grunden den samme løsning der er på alle de udfordringer vi står med i livet. Samme løsning til, hvordan vi får det bedste resultat: At være rolig, fredfyldt og let.

I praksis har jeg fået opsamlet en meget stor erfaring, som jeg kan bruge til at hjælpe dig på rette vej. Jeg har også opsamlet erfaring, der gør, at jeg kan hjælpe dig til at undgå, at det løber af sporet for dig.

Jeg kan hjælpe dig til af du finder frem til at være rolig, fredfyldt og let.

 

At blive rolig, fredfyldt og let
 

 • Vær positiv.
 • Hav veldefinerede mål.
 • Hav tillid til, at dine mål bliver opfyldt.

  Jo længere du venter, jo længere går der, inden succesen er i hus!

  U D T A L E L S E

  Jeg er blevet hjulpet til at forstå hvorfor mit liv det var så svært, er i dag kommer ud på den anden side. Jeg som person er blevet mere livsglad og mere positiv. Før så jeg meget negativt og sort på det hele. Jeg sagde før i tiden at min liv var sort og hvidt, sådan er det ikke mere efter Steen har hjulpet mig. Min udvikling har været i 2 år nu og jeg er nået mange trin op ad min stige hvor jeg før stod på bunden står jeg nu på midten og er på vej højere op. Og Steen følger min udvikling og giver mig værktøjer. At kunne kigge sig selv i spejlet og se hvordan det har været og til i dag hvordan jeg er nu er en kæmpe befrielse og lettelse. Livet er ikke på samme måde hårdt mere.

  Niklaes B

  U D T A L E L SE

  Jeg har ind imellem svært ved at have tillid til at ting skal gå mig godt, jeg er helt klar over dette uheldige mønster og arbejder bevidst med det. Alligevel kan jeg sagtens falde i og pludselig finde mig selv i gang med negative tankemønstre, som på ingen måde er fremmende for et positivt og kærligt livssyn eller for succes i livet. Steen var rigtig god til at stille de fastholdende spørgsmål, så jeg ikke fik mulighed for at "smutte" uden om, men gå lige til kernen. Efter vores samtale har jeg brugt flere af de sætninger Steen "gav" mig, når jeg har opdaget at jeg ikke var tillidsfuld i forhold til min udvikling. Det har været meget virksomt og betyder at jeg hurtigere kan tilgive mig selv og komme videre i det positive/livsbekræftende spor. Selve samtalen var utrolig behagelig også selvom, Steen gik lige til kernen... Endnu en gang TAK.

  Anita W

  Louise P skriver:
  Jeg har fået sat en masse refleksioner i gang af den meget direkte måde, Steen stiller spørgsmål på. Det har givet stof til eftertanke.

  Helena R skriver:
  Det var over al forventning. Jeg har fået langt flere redskaber, end jeg egenligt havde regnet med og forventet – både i forhold til arbejde generelt og i det private. Der er meget at reflektere over.

  Martin I skriver:
  Steen har været en uvurderlig hjælp, i en udfordrende periode af mit liv. Han er en eminent vejleder og var hurtig til at få sporet mig ind på, hvor jeg skulle lægge mit fokus og energi, for at skabe det liv jeg ønsker.

  Manden bag Livsdesigner

  Steen Andersen

  Mail: info@livsdesigner.dk eller mobil: 2679 4222.

  Hvem er ham Steen Andersen og hvordan jeg transformerede fra at være en indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel?

  Det koster 0,- kr at spørge
  - og det er helt uforpligtende.

  Læs mere her: om min transformation fra indadvendt og socialt tilbagetrukket lille dreng til en åben og hjertevarm rebel.

  Find flere kontaktinfo her.

  Kursus på mail: De 3 trin til succes

  Et kursus over tre uger, hvor du bliver holdt i hånden med vejledning og opgaver, der kan hjælpe dig til at nå de mål, som du ønsker dig.

  Tilmeld dig her.