Loven om tiltrækning virker på fuld tid. Vores liv er og bliver, som vi tænker og føler i vores bevidsthed. På godt og ondt. For mig er der ingen tvivl om det længere. Det betyder, at hvis vi tror på en højere kraft, så er det ud fra denne tro, at vi oplever livet. Hvis vi ikke tror på noget, så er det sådan, som vi oplever livet. Uanset hvad vi tror på, så er det ud fra vores tro, at vi oplever livet. Det er livets placebo. Vi får det, som vi føler og tænker i vores inderste energier.

Og hvor vil jeg hen med dette .. ? Jo, det er så meget uden betydning, hvad du tror, og hvad du tænker på, så længe du har indre fred med det. Når du samtidig accepterer, at andre mennesker har deres tro og ret til at have denne tro, så vælter den ikke din indre fred.

Vi kan udvikle os fra en tro og til en anden og senere til noget helt nyt, hvis det er det, som vi vælger. Ikke at tro er også en tro, og den virker lige så godt som noget andet. Det vigtige er, at vi hver især bliver opmærksomme på, at hver mand har sin tro, og at andres tro er lige så god som vores egen.

Det går godt, når vi tror på det. Fordi vi tror på det. Tilsvarende går det skidt, når vi tror på det, fordi vi tror på det. Det betyder, at vi kan helbrede os selv med tankens kraft på lige vilkår, som vi kan gøre os selv syge med vores tanker. Tror vi på engle, så skaber livets placebo, at dette fungerer for os. Hvis vi tror på, at vi kan alt selv, så er det sådan, at livet bliver.

Når vi tror med et åbent hjerte – et hjerte der i ubetinget kærlighed også favner os selv – så kan vi skabe alt. Livets placebo vil derfor skabe de omstændigheder, som giver os det udfald, som vi ønsker.

Hvor vælter din indre fred, og hvor udviser du ikke ubetinget kærlighed .. ?

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #Placeboeffekten