Beviser er farvet af den måde, som du oplever verden på. Det betyder, at det som du oplever som et bevis, ikke nødvendigvis er et bevis for andre.

En hændelse bliver derfor ikke en sandhed, blot fordi den bliver gentaget mange gange. Den bliver en sandhed, fordi du tror på den. Og god markedsføring er markedsføring, der får en stor skare af tilhængere. Det er derfor kvaliteten af den første medløber og antallet af troende, som afgør, om det bliver en succes.

Spørgsmålet bliver for os som individer, som vi lader os rive med af propaganda, massepsykose, gruppepress …. eller om vi magter at stå ved os selv og dermed komme til at stå alene med den sandhed, som vi tror på.

I den udvikling der er, når du indser, at andre ikke vil anerkende de samme beviser, som du gør, kan du have lettere ved at give slip på at forsøge at overbevise andre om, at din sandhed er den rigtige. Eller ….

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #SELVVÆRD #SELVTILLID #FraYderTilNyder

Lær at sige fra og sætte grænser

Forkæl dig selv på din rejse, så dit liv lander autentisk. Jeg er din professionelle ven og mentor i en afslappende dialog med dig.

Du skal selv bestemme i dit liv, for det vil jeg ikke gøre. Derimod vil jeg komme med forslag til andre veje på din rejse i livet. Forslag der får dig til at tage det valg, som du har brug for.

Den første indledende samtale koster dig kun din registrering og din tid. Forstå, hvorfor jeg kan hjælpe dig ved at tjekke min baggrund ud her: Om Steen Andersen.

DET SKAL VÆRE SJOVT, S.. 😀