Hvor dit fokus er, får du dine erfaringer. Hvis du derfor tænker, at der er opgaver, som du ikke kan løse, så støtter du den tanke.

Er du derimod villig til at gå vejen og lære det, der skal til, for at du kan løse opgaven, så er du allerede næsten færdig.

Tag små skridt og se hvert enkelt skridt som en sejr. Og undlad at sammenligne dig med andre, da alle har hver deres baggrund alle har hver deres udfordringer. og dine er helt særligt gavnlige for dig.

Selvværd og selvtillid - klik for at åbne billede

Selvværd og selvtillid.
Klik for at åbne billede.

Dit bedste valg er at være et godt eksempel. Du kan ikke tvinge andre til at ændre sig. Derimod kan du med dit eksempel vise, at livet kan leves på en anderledes måde, som giver et bedre flow i livet.

Taknemmelighed for det som er, altså det som du har, er et virkeligt godt udgangspunkt. Livet har formet dig, til den du er. Det har givet dig en masse erfaringer i, hvordan livet kan leves eller ikke skal leves.

Gå derefter med et ønske om en bedre tilstand, og vær villig til at gå vejen med den størrelse skridt som du har brug for, og hvor du har dig selv med i processen. Vær også villig til at gå ukendte og måske skræmmende veje, der kan bryde de mentale grænser, som du sætter for dig selv.

BØN til din indre vejleder: Tak for din velsignelse og din inspiration til, at jeg løfter livet på bedste vis 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt