Der er ikke længere tvivl om, at der er en bagvedliggende kraft vi mennesker bruger, mere eller mindre bevidst, til at opnå det, som vi gerne vil. Dette gælder i både godt og ondt, således forstået, at der ikke er begrænsninger på, hvad vi kan tænke os til, og at disse tanker manifesterer sig i vores liv.

Med mere eller mindre bevidst mener jeg det, som bor i vores bevidsthed, det, som bor i vores underbevidsthed og det, som bor i vores medfødte læringsproces. Vi er lodrette mennesker i en vandret verden, og vi hviler i et felt af energi, som videnskaben kalder for kvantefeltet. Kvantefeltet kan programmeres, og vi kan kommunikere med det.

Det gode spørgsmål er her: Hvad eller hvem har bygget denne snedige model, hvis nogen har? Jeg vil lade det være op til dig selv at vurdere på dette. For mig er det vigtige punkt, hvordan det virker, hvordan vi kan bruge det, og at det faktisk kan give os nogle enorme fordele.

Egenskaben ved den bagvedliggende kraft er al-kærlighed, at lytte og at opfylde. Det betyder, at vil kan lægge vores bekymringer væk i denne kraft, vi kan bede om hjælp og vi kan søge trøst og vejledning, når livet presser sig på. Kraften straffen ikke og den dømmer ikke. Den lytter og den lader os begive os ud på den vej, som vi vælger i livet. Dette gælder, uanset, om vil ønsker vækst og succes eller om vi vælger at begrave os selv i ynk og selvmedlidenhed.

Det goder er, at kraften altid er der, også når vi vælger at skifte den bane, som vi har lagt for vores liv. Når vi har forsumpet os selv, og vi gerne vil tilbage, så er kraften der. Eller hvis vi vælger banen, hvor vi ynker os selv. Kraften er der, helt uden fordømmelse, og den støtter os i vores nye livsførelse. Vi kan altså altid regne med denne kraft

Når vi i tryghed hviler i denne kraft med tillid og tålmodighed, så bliver vi i sandhed usårlige. Det er en tilstand af at være rolig, fredfyldt og let. At vi har tillid til, at der er hjælp på vej.

 

#INDREFRED #DE3TRINTILSUCCES #VÆRPOSITIV #SELVVÆRD #SELVTILLID