Der er altid mennesker, som føler sig ensomme. Mennesker som ikke har det netværk de ønsker. Denne følelse af ensomhed, kan der gøres noget ved. Derefter kan netværket komme i det tempo, som er passende.

Hvis du lige spoler tilbage til min artikel: “Gud eller placebo“, finder du basis for den forklaring, som kommer i denne artikel. I “Gud eller placebo” nævner jeg videnskabens påvisning af, at der er et grundlæggende felt af energi, som vi alle har adgang til. Et felt som vi kan programmere, ud fra de tanker, som vi har om os selv, som vi har om livet og vores situation.

Den korte forklaring er, at når vi lander i en oplevelse af ensomhed, så er det ofte, fordi vi ikke er forbundet med vores inderste kerne. Vi har ikke kontakt ind i det grundlæggende felt, som vi dybest set hviler i. Det betyder, at vi ikke har et reelt sted, hvor vi kan lægge vores problemer i tillid til, at de bliver løst.

Som følge af, at feltet kan programmeres, så vil din tillid skabe et program i feltet. Et program der løser dine problemer. Ikke nødvendigvis på den måde som du ønsker. Det vil ske på den måde, som giver dig de bedste muligheder for din fremtid. Nogle gange vil det betyde, at du skal sadle om i dit liv.

Hvis du har modvilje mod at lave et skift i din livsførelse, så vil programmet tage hensyn til dette og løsningen, som du får i dit liv, vil være et kompromis mellem det, som er optimalt og det, som du sætter begrænsninger op mod.

Vær derfor åben overfor, at det, som sker i dit liv, er til dit eget bedste, fordi det viser dig en vej baseret på dine egne forbehold. Ved at blive bevidst om dine forbehold og ved at fjerne dem, kan du skabe lige nøjagtig den vej, som du ønsker. Det er ikke nødvendigvis noget, som sker hurtigt, og det er ikke nødvendigvis noget, der sker, uden at du har en oplevelse af, at skulle sluge kameler.

Se det ikke som kameler, når du føler dig konfronteret i dit liv. Se i stedet på det som informationer dit liv giver dig til, at du kan gøre det bedre næste gang.

Fra ensomhed til alenehed

Den kraft der bor i dig gennem det felt, som jeg har nævnt, er neutral og meget intens. Den er baseret på en ufattelig dyb og ubetinget kærlighed. Kraften fordømmer ikke dig eller noget af det, som du har gjort i dit liv. Den støtter dig til fulde i dine ønsker, og i at dine følelser for livet og i livet, bliver opfyldt.

Kraften reagerer på, hvad du oplever af følelser, og så gør den, hvad den kan for at opfylde dine følelser. Hvis du derfor oplever et liv med modgang, uretfærdighed og ensomhed, hvor alt eller det meste går dig i mod, så får du mere af dette.

Når du inde i dig oplever glæde, medgang og retfærdighed, så er det, hvad du får mere af fra feltet. Træn dig derfor i at have glædelige oplevelser og i at føle kærlighed til dig selv og til dem du er i kontakt med. Og frem for alt så hav tillid og tålmodighed til, at du når i mål med de projekter, som du arbejder dig hen i mod.

Det er ikke nok, at være positiv i din indstilling. Positivitet alene, skaber ikke ændring. Du skal leve livet gennem din krop, ikke gennem dit hoved.

Bogforslag

Du kan ændre dit liv nu! er forfatteren Mike Dooleys inspirerende og livsbekræftende bog om at manifestere den bedste version af sit liv. Det handler grundlæggende om at forstå, at tanker skaber ting, og at blive opmærksom på, hvor vores fokus er, hvad der er vores intentioner og blive bevidst om vores drømme og ønsker.

Bogen er let læst, motiverende og fuld af praktiske anvisninger.

LÆS MERE OG KØB BOGEN PÅ SAXO.COM