Faldne engle har også en sjæl, og det harmonerer ikke nødvendigvis med “anti”, selvom det er en mulighed. Og hvad nu når der faktisk eksisterer intelligens, som ikke har en sjæl?

Hvordan har du det med din mobiltelefon eller med mere omfattende former for kunstig intelligens, der kan styre din verden, uden at du selv behøver at være aktivt deltagende?

Tør du overlade dit liv til styring, uden at der er kærlighed og sjæl med?

Krist og antikrist - klik for at åbne billede

Krist og antikrist.
Klik for at åbne billede.

En refleksion, over hvordan verden udfolder sig, og rigtigheden af, hvad der siges og er forudsagt, kan hjælpe dig til at finde en alternativ forståelse, som kan vise sig mere realistisk. Og uanset dit nuværende ståsted og overbevisning så vil du enten blive bekræftet i rigtigheden af dine holdninger, eller du vil finde en ny form, der er bedre for dig i øjeblikket.

Fejlfortolkninger er en af de muligheder, som alle mennesker er underlagt. En ændring betyder ikke at skulle sluge kameler, da det kan ses i lyset af ny og bedre viden.

Fastholdelse eller ændringer af holdninger og meninger er derfor alene bestemt af, hvordan du vælger at gribe processen an, og om du vil arbejde uden sjæl og uden empati, eller du vil have kærlighed, medfølelse og hjertevarme med.

Tag livet som en læreproces der hele tiden, giver dig bedre kvalifikationer til at leve livet 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt