Rejsen fra 3D til 5D er en rejse fra matrix, frygt, kontrol og diktatur og til en verden, som er styret af kærlighed fra hjertet.

Livets placebo styrer hastigheden for rejsen, og så længe du underlægger dig, eller du støtter op om, eller du selv udviser aspekter af 3D, er du fastholdt der.

Din villighed til at give slip og til at overgive dig til hjertets og intuitionens vej afgør, hvor hurtigt rejsen er i mål. Kæden er her ikke stærkere end det svageste led.

Rejsen fra 3D til 5D - klik for at åbne billede

Rejsen fra 3D til 5D.
Klik for at åbne billede.

Det gode spørgsmål er, hvad livets formål er, og hvordan vi hver enkelt opfylder dette formål. Med en tilgang om, at livet skal være sjovt, let og levende, og at kernen i alle mennesker er indre fred, bliver det lettere.

Hvert eneste menneske har deres egen vej at gå. Vi oplever alle på hver vores måde og fra hver vores perspektiv. Når livet skal være let og levende, så ønsker du generelt ikke at være underlagt kontrol og strukturer, som du oplever begrænsende. Det vil sige, at du ikke ønsker dem påtrykt, at du ikke kan støtte op om dem, og at du ikke selv kan udøve dem.

Der er altså brug for, at du ransager dit indre og din hverdag, og at du finder ud af, hvor det er nødvendigt for dig at sige til og fra. Det er ikke nødvendigvis nogen let opgave. Den er dog nødvendig, hvis du vil undgå for mange omveje på din rejse.

Lær at sige fra og lær at sige PYT  🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt