Der er intet mere opløftende end ægte og dybtfølt latter fra et barn. Denne latter er fri, troskyldig og uden forbehold.

Grin af situationen i stedet for at grine af andre mennesker eller af dig selv. Der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Find ud af, hvad du har brug for at lære og lad livet være en læreproces i stedet for en personlig hetz.

Lad humor og lethed følge dig i dit liv, og lær at sige PYT. Lær at have tillid.

Latter løfter livet - klik for at åbne billede

Latter løfter livet.
Klik for at åbne billede.

Hvis du siger noget, som andre bliver stødt af, hvordan reagerer du så? Og hvad nu hvis det slet ikke er din hensigt at støde dem? I sidste tilfælde (be)viser det, at det er inde i dig selv, at den mekanisme bor, som kan eller vil føle sig stødt. Du kan altså selv vælge, hvordan du vil reagere.

For nogle mennesker er det en livsstil at føle sig krænket. Det gælder selvfølgelig ikke dig. Jeg er dog sikker på, at du kender nogen som næsten, eller helt er i den gruppe.

Ved at grine af de ting, som du kan føle dig stødt af, løfter du stemningen både i dig selv og i andre. Det skal selvfølgelig være et hjerteligt grin og hverken et hysterisk eller et skadefro grin. For der er meget stor forskel.

Nogle gange er et smil et bedre valg i stedet for et grin.

Lær at trække på skuldrene og sige PYT 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt