Skønheden kommer indefra, og når du elsker dig selv, vil andre også elske dig. Det er en effekt af livets placebo.

Hav gode og høje tanker om dig selv, uden at du bliver selvhøjtidelig. Vær ydmyg i dine tanker og gavmild i din hverdag. Humor og let tale løfter stemningen, også når det gælder din krop og din adfærd. Fede lår eller store ører gør ingen forskel, hvis du elsker dem.

Du er en Guds gave til andre – accepter dette i respektfuld ydmyghed.

Når du elsker dig selv, så vil andre også elske dig. Selvom du ikke elsker dig selv, kan andre stadig elske dig. Det vil du blot lettere overse eller afvise.

Om du er smuk, har ikke noget med din krop at gøre, for det er lidt ligesom med biler. De kan have patina og bære præg af erfaring og oplevelser, og de kan stadig være smukke, uden at de er pyntet op.

Dit liv har bragt dig i mange situationer, hvor du kan have følt dig presset, og alligevel står du stadig op. Der er SÅ meget erfaring fra dit liv, som du kan dele ud af til andre, og alligevel er du beskeden nok til at holde dig tilbage fra at give dine guldkorn fra dig.

Skønhed er et spørgsmål om velvære og selvværd. I stedet for at tænke på hvad der ikke virker, og hvilke fejl som du synes, at du har lavet, så tænk i stedet på alt det, som du er ophav til. Det kan være din kontaktflade, eller det kan være børn eller børnebørn.

Uanset hvor du er i livet, så har du sat dit præg på andre på en positiv måde, og det er smukt 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt