Hvis alle var ens vil der være noget, som ingen kan. Når alle er forskellige er der altid noget, som hver enkelt er god til.

Helheden vil være stærkest, når alle er forskellige, da der altid vil være en, som er bedre til det, som andre ikke kan.

Dyrker du dine stærke sider og hjælper andre, og lader du andre hjælpe dig på de områder, hvor du er mindre stærk, så gavner det helheden og styrker både dig og dem, som hjælper dig.

Forskellighed giver styrke - klik for at åbne billede

Forskellighed giver styrke.
Klik for at åbne billede.

Ved at give slip på, at tingene skal udvikle sig på din måde, giver du luft til, at andre kan udfolde deres stærke sider. Og de kan lære og tage ved lære i den orden og rækkefølge, som de har brug for.

Ægte erkendelse og indsigt kommer med forståelse. Og forståelse kan ikke læres. Viden kan læres, og viden koblet med tidligere indsigt kan give større erkendelse.

At lære at læse og at lære at regne er ren viden. Der ligger ikke nogen erkendelse i dette alene. Det er, når du begynder at regne den ud, og når du begynder at læse om andre oplevelser, at dine erkendelser falder på plads.

Når du er åben for, at andre kan berige dit liv med deres erfaringer, så bliver du åben for, at dine egne erkendelser kan og vil blive større.

Ligesom du ikke vil begrænses, så undlad at begrænse andre. Vær hinandens støtte i hinandens udvikling 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt