Når du gør noget, som provokerer dig selv eller andre, og uden at det gør nogen ondt, eller at det gør skade på nogen, så vokser du, fordi du udvider din tryghedszone.

Observer dine overvejelser, dine efterfølgende tanker omkring konsekvenser, om du er villig til at tage de konsekvenser, som dine katastrofale tanker fortæller, og om hvorvidt du er villig til at gentage din provokation.

Hver gang du kommer helskindet igennem, er du blevet stærkere.

At være grænseoverskridende - klik for at åbne billede

At være grænseoverskridende.
Klik for at åbne billede.

Det samme gælder, hvis du føler dig provokeret af, hvad andre siger eller gør. Og egentlig er dine sager dit eget ansvar, og andres sager er deres ansvar, hvor I ikke skal blande jer i hinandens udvikling.

Du har altså ret til at leve dit liv, som du vil, når ikke du skader, udnytter eller udbytter andre. Modsvarende har andre de samme rettigheder i deres liv.

Ved at udvise taknemmelighed, ubetinget kærlighed og tolerance kan du altså gøre alt, hvad du har lyst til. Samtidig må du også være klar til at tage de modsvar og konsekvenser, som livet byder dig i disse tilfælde.

Det vil nemlig ikke nødvendigvis være alle, som er enig med dig i, at du kan gøre, som du gør. Alt sammen er det en læreproces, hvor det kan være tilsigtet at være i en tilstand af indre fred.

Kom dem i møde og tag en dialog. Måske de kan lære af dine fortællinger, og du kan lære af deres 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt