Region er skabt af mennesker, og religion ensretter og kan bruges til kontrol. Livsholdninger og meninger kan blive til religion.

Tro er en individuel overbevisning, der hviler på viden uden egen erkendelse. Tillid er en livsstil, der hviler på indre erkendelse, og hvor livet leves ud fra den øjeblikkelige situation.

Når du har tillid til, at livet vil dig godt, og du følger din ærlige og ægte indre stemme, lander du i dit eget mål.

Religion, tro og tillid - klik for at åbne billede

Religion, tro og tillid.
Klik for at åbne billede.

Kigger du indad, vil du finde ud af, at der kun er een kraft, som betyder noget for dig. Det er din egen indre fred. Den finder du ved at hvile i dig selv uanset situationen, som du befinder dig i.

Din egen indre fred vil åbne for din intuition og for din mavefornemmelse. Du vil blive vist, at livet er klogt og at livet ved mere om, hvad du har brug for, end du selv ved.

Vær bevidst om, at tilliden til livet er en individuel tilgang, og at andre har hver deres personlige kontakt til intuitionen. Gør derfor ikke din tillid til en religion for dig selv og gør den heller ikke til en religion for andre.

Rammer er fine og kan være nødvendige. Bliver rammerne til nødvendighed, kan det være tid at kigge på, hvor der skal ske ændringer.

Stol på livet og lad dig lede 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt