Du ved nok at visse lande i verden, undertrykker deres borgere og holder dem misinformeret, eller de bliver direkte løjet for. Hvordan ville det se ud, hvis det er dig, som er misinformeret?

Hvad nu hvis det som du tror, er sandheden, faktisk er en løgn? Hvordan ved du, at dine kilder til nyheder og information er troværdige og uden politiske eller økonomiske interesser?

Stil spørgsmål til det åbenlyse, og du vil blive forundret.

Er sandheden Sandheden - klik for at åbne billede

Er sandheden Sandheden.
Klik for at åbne billede.

Hvad er den rigtige Sandhed? Det som du tror, er sandheden, kommer et sted fra, og undervejs bliver den farvet af, hvordan dit verdensbillede ser ud.

Sandheden, som du ser den, er derfor ikke nødvendigvis i overensstemmelse med Sandheden, som den er i virkeligheden.

Du vil måske synes, at der er frygtelig krige eller kampe rundt omkring i verden eller i dit liv. Hvis du kan se det på den måde, at der er krige og kampe rundt omkring, vil du åbne for et nyt perspektiv af Sandheden. Siger du til dig selv, at det er dejligt med krige og kampe, vil det give et helt tredje perspektiv.

Hvem tjener på krige og på kampe og hvem tjener på syge mennesker?

Våbenindustrien kan ikke overleve uden krig og kampe. Medicinalindustrien kan ikke overleve uden syge mennesker. Politikere kan ikke overleve i et samfund, hvor menneskers meninger ikke bliver spillet ud mod hinanden, og magt kan kun udøves, hvis der er villige undersåtter, som lader sig underkue.

Vær nysgerrig for baggrunden til det åbenlyse og vær villig til, at dit verdensbillede kan ændre sig 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt