Hvor mange gange dagligt viser du, at du ikke har tillid?

Når du kommer med gode råd eller stiller afklarende eller ledende spørgsmål, så er det udtryk for tvivl, der underminerer enhver ægte tillid. Det kan din modpart gennemskue, nøjagtig som du omvendt ville kunne.

Du husker sikkert dine forældres udsagn om, at de var sikre på, at du kunne forvalte tiden korrekt, og alligevel skulle du være hjemme til et bestemt tidspunkt.

Tillid eller mistillid - klik for at åbne billede

Tillid eller mistillid.
Klik for at åbne billede.

Ubetinget tillid er en måde at beskrive essensen af ubetinget kærlighed på. Det er ikke at stille spørgsmål, der kan skabe tvivl og ikke at stille spørgsmål, der kan virke ledende.

At have ubetinget tillid betyder ikke, at du ikke må spørge ud fra dine egne forudsætninger, så længe du ikke tvivler på, at du kan kvalificere dig til at løse opgaven, eller at du er Ok med ikke at kunne løfte opgaven, som du tror at andre forventer.

Du har dine kvalifikationer og vær tryg med og i tillid til, at de rækker til at løfte dit livs udfordringer, så længe du også er villig til at lære undervejs.

Når du sender dine kære af sted for at handle ind, og du fortæller dem, at du har fuldstændig tillid til, at de klarer opgaven. Hvordan underminerer det så deres oplevelse af din tillid til dem, når du beder dem om at se sig godt for, når de krydser vejen?

En god refleksion er, om du tvivler på andre, eller om det er din egen tvivl til din egen tillid, som slår igennem 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt