Livet indeholder jævnligt modstridende situationer. I alt fald ser det sådan ud, når det ikke er de samme beslutninger, som skal tages ved valg, der ser ens ud.

Og det er sådan, at du træner din evne til at skelne. For det som er det bedste valg i dag, kan være det værste valg i morgen og omvendt.

Læn dig ind i at følge dit hjerte, og at du hele tiden bliver trænet i at være rummelig, accepterende, kærlig og i at sætte grænser.

At vælge det rigtige dilemma - klik for at åbne billede

At vælge det rigtige dilemma.
Klik for at åbne billede.

Livet giver dig ingen svar. Det giver dig kun mulighed for at vælge. Og hver gang du vælger, kommer der en følgevirkning. Den følgevirkning, der kommer, giver dig igen nye valg, og den første følgevirkning bliver derfor ikke noget svar. I stedet bliver den anledningen til nye valg.

Du kan derfor ikke vælge forkert. Dit valg viser, hvordan din karakter og din personlighed er, og den er forskellig fra person til person, og valget afhænger af, hvad du gerne vil opnå, og hvad du gerne vil opleve.

Det er din underbevidsthed, som reelt styrer udfaldet af dine valg, og hvis du vælger med indre fred og med kærlighed som grundlag og som kompas, så kan du ikke gøre det bedre.

Livet er en læreproces, så vælg det, der er sjovest 🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt