Angst og utryghed er fravær af kærlighed, og det kan føles som mørke. Mørke kan fjernes ved at tænde lyset.

For at blive tryg i livet er det en forudsætning, at du tænder for kærligheden både til dig selv og til andre. Sæt ikke urimelige grænser for dig selv eller for andre, og lær at kunne leve livet på andres måder.

Når andre kan, så kan du også. Det er et spørgsmål om træning og om at turde give slip på de begrænsninger, der holder dig tilbage.

Vær tryg i livet - klik for at åbne billede

Vær tryg i livet.
Klik for at åbne billede.

Angst og utryghed kan komme fra mange sider og kan vise sig på mange måder. Når du erkender, at angst er fravær af kærlighed, og du begynder at støtte dig selv i, at det er Ok at være i rampelyset, så vil du i sandhed vokse.

Ingen har mere ret til at være i verden end andre, og du må derfor træde lige så tydeligt frem som nogen anden. Og ingen har ret til at holde andre tilbage eller holde dem nede. Heller ikke samfundet.

Hvis du eller andre har brug for at livet skal leves på en bestemt måde, så giv slip på den forbundethed, der er med denne livsstil og giv plads til, at andre veje kan åbne sig. Der er en enorm frihed i ikke altid at skulle være på vagt.

F*** Janteloven og elsk dig selv – du er den nærmeste til det  🥰

Skab en dejlig dag ❤

#fra3dtil5d #rejsenfra3dtil5d #livsdesigner #liveterenkelt